Yeni kamerada resmim neden bu kadar küçük?
Uzun yıllardır Sigma Art 24mm 1.4 ile Canon 5D Mark II ile çekim yapıyorum. Yakın zamanda aynasızı denemeye karar verdim ve bir Sony A7 ve bir Zeiss 24mm 1.8 prime lens (sözde tam çerçeve lens) aldım; bunların bana çok benzer bir görüntü vereceğini düşündüm. Ancak bazı nedenlerden dolayı A7 ve Zeiss'te çektiğim fotoğraflar, Canon ve Sigma'da çektiğim fotoğraflara göre önemli ölçüde kırpılmış durumda. Birisi bunun neden olduğunu anlamaya yardımcı olabilir mi?
O kadar teknoloji meraklısı değilim ama çocuğumun fotoğraflarını çekebilecek güzel bir kamera istiyorum. Şu ana kadar yalnızca telefonumu kullandım ve büyük fotoğrafları iyi basmıyor ve bazen odaklanmak çok uzun sürüyor. Hızlı otomatik odaklama özelliğine sahip, yüksek kalitede büyük fotoğraflar basabilen (en az 8”x10”), çantaya veya cebe sığacak kadar küçük, oldukça basit menüleri olan ve hareketli çekimler için harika olan bir kamera istiyorum. insanların fotoğraflarını çekmek. Ayrıca arada sırada birkaç video kaydetmek isterim, ancak asıl odak noktası fotoğraflardır. Bütçem biraz hareket alanıyla birlikte 2 bin dolar civarında.
https://192168ll.onl/
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 146 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar