Tüketici mahkemesinin kararıyla ilamlı icra
merhabalar
13 ay önce aldığım 22.000 TL aldığım elektirikli motor 3 gün içinde arızalanıp servise bırakıldı ve 13 aydır yapılıp teslim edilmedi.
6 ay önce Tüketici hakem heyeti malın ayıplı olduğu değiştirilmesi kararını verdi motor firması konuyu tüketici mahkemesine taşıdı bugün itibariyle tüketici mahkemesi hakem heyetinin kararını onayıp beni haklı buldu davayı reddetti.
1:Ben mahkemeden aldığım kararla yada tüketici heyeti kararıyla ilamlı icra takibi başlatabilirmiyim ?
2:şuan motor sitesinde 42.900 tavsiye fiyatıyla gözüken motor, satış sitelerinde 69.000 tl gözükmekte, icraya 69.000 tl olarak mı vermeliyim ?
3:13 aydır kullanmadığım motor için, araç kullanamama mahrumiyeti, maddi kayıp olarakta ayrı bir icra başlatabilirmiyim.
paramızla rezil olduk, koskoca dünya cirosu olan firma bizim gibi garibanların 3 5 kuruşuna, cebimize göz dikmiş 1 yıldır servis , mahkeme ile beni uğraştırıp duruyor.Müşteri hizmetlerini arıyoruz dalga geçiyor, avukatları bizi aşağılıyor, firmanın sahiplerine, çalışanlarına, avukatlarına insaf vicdan diliyorum.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 117 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İcra Takipleri