Şimdi Ara

Tüketici mahkemesinin kararıyla ilamlı icra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

13 ay önce aldığım 22.000 TL aldığım elektirikli motor 3 gün içinde arızalanıp servise bırakıldı ve 13 aydır yapılıp teslim edilmedi.

6 ay önce Tüketici hakem heyeti malın ayıplı olduğu değiştirilmesi kararını verdi motor firması konuyu tüketici mahkemesine taşıdı bugün itibariyle tüketici mahkemesi hakem heyetinin kararını onayıp beni haklı buldu davayı reddetti.

1:Ben mahkemeden aldığım kararla yada tüketici heyeti kararıyla ilamlı icra takibi başlatabilirmiyim ?

2:şuan motor sitesinde 42.900 tavsiye fiyatıyla gözüken motor, satış sitelerinde 69.000 tl gözükmekte, icraya 69.000 tl olarak mı vermeliyim ?

3:13 aydır kullanmadığım motor için, araç kullanamama mahrumiyeti, maddi kayıp olarakta ayrı bir icra başlatabilirmiyim.

paramızla rezil olduk, koskoca dünya cirosu olan firma bizim gibi garibanların 3 5 kuruşuna, cebimize göz dikmiş 1 yıldır servis , mahkeme ile beni uğraştırıp duruyor.Müşteri hizmetlerini arıyoruz dalga geçiyor, avukatları bizi aşağılıyor, firmanın sahiplerine, çalışanlarına, avukatlarına insaf vicdan diliyorum.

• İlamlı icra takibi başlatabilirsin fakat firma sana parasını vermez. Ürünün değiştirilmesine karar verilmiş niye parasını versin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüketici Hakem Heyeti Mahkemesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.