1 Ayı bir geçik süre önce türk telekom 1000mbps paketine geçtim. Speedtestte 700-800 mbps değerler gözüküyor ama herhangi bir yerden indirme yaparken bu değerlere yaklaşamıyorum. Müşteri hizmetlerini 10-15 defa arayıp evime 2 3 defa teknik ekip gönderilmesine rağmen en sonunda yetkili bir kişi ile konuştum. 1000mbpslik bir paket ile 5gblık bir dosya indirmenin 15 dakika civarı süreceğini söylediler. Ben 100mbpslik pakette bu kadar süre beklemediğimi söyleyince indirme yaptığınız sunucuların desteği bulunmamaktadır gibi bir açıklamada bulundular. Steam google gibi yerlerin bu hızları desteklemediğine pek inanamadım açıkçası. 2 Saat boyunca indirme açık tuttuğumda 80gb gibi bir veri indirmişim. İnternetten bu paket hızı ile bu saatte ne kadar gb indirebilirim gibi bir hesap araştırması yaptığımda 600gb civarı bir sayı ortaya çıkıyor. Bu yetkililerin yaptığı açıklamanın doğruluk payı sizce var mıdır? Eğer böyle bir gerekçe var ise 100mbps ile bu sürelerde indirme yapmam nasıl mümkün oldu? Cevaplarınızı rica ederim.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 272 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Superonline