|
EHLİYET SINAVINDAN 2.KEZ KALDIM
Merhaba ilk sınavda pararel parkta kalmıştım ve sürüşüm çok iyi değildi kalmayı hakketmiştim çok üzülmedim ama bugün 2.kez tekrardan girdim hatta sınava 2 saat önceden gittim diğer sınava giren kişileri izliyordum sonra direksiyon hocamı gördüm ve bana sınav provası yaptırdı hatasız bir şekilde yaptım heyacanım azaldı hocama teşekkür ettim ve 20 dk sonra sınava girdim ani freni yaptım pararel parkı yaptım birden heyacan yaptım ve debriyajda ayağım titremeye başladı çok fazla debriyajda titreyince araba stop etti stop edince daha da panik oldum tekrardan çalıştırdım ve yine stop etti ve tekrardan sınavdan kaldım bir türlü heyacanımı yenemiyorum hatasız bir şekilde eğitimde sürüyorum ama sınava gelince olmuyor yapamıyorum eve gitmeye bugün okadar utandım ki eve gidince annem sınavı geçtiğimi sanıp sevinmişti ve direk ağladım ozaman gözlerim doldu anneme açıklayamadım boğazım düğümlendi akşam babama nasıl söyleyebilirim bilmiyorum sınav için sürekli para verince canım acıyor bu konuyu sadece içimi dökmek için açtım.
Ehliyet sınavı heyacanı nasıl yenebilirim
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 413 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası