|
Ehliyet sınavı heyacanı nasıl yenebilirim
-
-
İlk kez sürücü sınavına girdiğin için heyecanlanman normal ama artık sınavın nasıl olduğunu biliyorsun . O yüzden ilk seferde olduğu gibi heyecan yapmana gerek yok . Normal pratik yaparken hocanın yanında nasıl sürüyorsan öyle sür. -
Sürücü kursu dışında kendi arabasıyla ders veren hocalar var pratik yapabilirsiniz. Öğrendikçe heyecanınız azalacaktır. -
Sayısız kez direksiyon sınavına/eğitimine katılmış biri olarak söylüyorum ki bunun öyle belirgin bir reçetesi yok. Öyle adaylar gördük ki el frenini unutuyor mesela siz de unutmuşsunuz. Geçmiş olsun.
Reçetesi yok dedim ya, mesela şöyle bir şey yapıyorlar genelde. Sınav saati 14:00 mesela ama daha erken gelip diğer sınava girenleri izliyorlar süreç içinde sakinleştiklerini beyan ediyorlar.
Ekleme: Ben sınıf büyütmek üzere sınava girdim geçmişte. Park kısmında heyecanlanmıştım mesela onu hatırlıyorum. Kendi kendime şarkı mırıldanmıştım parkı yaparken. O beni rahatlatmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 14 Temmuz 2024; 21:40:56 > -
sınavdan öne kurs size 10-12 saat ders vermedi.? kurs sonraki sınavdan önce 2 saat direksiyon dersi mecrubi veriyor 2250 sanırım sınav harcı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 16 Temmuz 2024; 13:26:37 > -
kursun verdiği resmi saatler bile yetersiz. hala öyle mi bilmiyorum ama kurslar genelde daha düşük ücret alıp eksik ders veriyordu. dersleri tam verse bile hep 5-10 dk kırpıyorlar bir şekilde.
eşim 3. seferde aldı. ilkinde alamayınca bol bol pratik yaptık. başka çaresi yok. kurs saatleri yetersiz. daha üstüne 50 saat yaparsan anca geçersin sınavdan -ki eşim de 3.de anca geçti-. 50 saati geçmişizdir pratikte muhtemelen.
sınavı kaybedince az bir ders daha alıyorsun kurstan ama kesinlikle yetmez. ücretiyle en az 20 saat ders al. ne kadar çok alırsan o kadar iyi.
biz alırken bir tur attık aldık ehliyeti. keşke o zamanlar eşimi de zorlasam öylece aldırsaydım ona da. çok zorlandık alana kadar, çok gergindi o da. :) kızım benim gibi sakindi. ilk seferinde az bir dersle aldı gitti.
-
Evet haklısınız ama başka araçla çalıştığım zaman diğer aracı unutmuş oluyorum bu sefer Sınav aracı farklı oluyor ben diğerisini hatırlıyorum. -
o kadar büyük problem değil o. her türlü araçla sürüşün faydası var. eşim için faydalı oldu. kurs da direk birebir kurs aracıyla eğitim veriyor ücretiyle. biz onu da yaptık ama 4-5 saat yaptık. ağırlıklı olarak bizim araçla çalıştı eşim ve çok faydalı oldu. hatta 4.8mlik passat'la çalıştıktan sonra 3mlik kurs aracı çok daha rahat geldi ona.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X