Bir Gencin NNL (NNN Değil de NNLife) Günlüğü
Bıktım artık şu şeyi yaptıktan sonraki pişmanlıklardan. Mücadelemi buraya yansıtmak istedim. Her sabah, yapıp yapmadığım hakkında bilgiler vereceğim. İsteyen bu mücadelede yer alabilir.
Yapmamak için onunla ilgili görüntü ve seslerden uzak durmak lazım, beynin recent'ında ne varsa, onunla ilgili düşünceler üretir. Başarmak için o tarz düşünceler üretmemesi lazım zihnimin.
Bugün 22 Temmuz 2024, en son 20 Temmuz sabahı yapmıştım maalesef.
Yani rekorumuz henüz 1 gün. Bugün de yapmamayı başarırsak 2 olacak. Haydi, altın kemerin ebedî sahibi olmak için şu rekoru 3 güne taşıyalım.
Yarın sabah, bugün hakkında bilgi vermek için geri döneceğim inşallah.
Günlük Dersî Raporlarım
About me:
- Grade: 11'e geçti
Bu forumda günlük planıma uyup uymadığımın raporunu her gün yazmaya çalışacağım. Eğer istikrarlı bir şekilde devam edersem, bugünden YKS'ye kadarki süreçlerimin izlenebileceği bi filmimsi olacak.
Ben günümü 4 parçaya ayırıyorum, kışın ise gündüzlerin kısalmasına bağlı olarak 5'e çıkıyor bu bölümler.
First part of the day (sabah): Uyanışımdan 13'e kadar,
Second part of the day (öğle): 13'ten 17'ye kadar,
Third " " (ikindi): 17'den 20'ye kadar,
Fourth " " (akşam): 21'den 22'ye kadar.
Bu yaz tatili bitince 11'e geçeceğim, bu yüzden bu yaz TYT'de ne kadar ustalaşabilirsem benim için o kadar kâr. TYT'de de en çok süreyi matematik alıyor, onun yüzünden süre yetmiyor, bu yüzden matematikten soru çözmeliyim. Günlük şöyle 85 - 100 matematik sorusu çözsem gayet makbule geçer. Ama yalnızca 50 soruyu bir günde kolayca bitirebilmekteyim, fazlasını çözmek can sıkıcı oluyor.
Bugün 22 Temmuz 2024, 9 Eylül günü işbaşı yapacağız öğrenci arkadaşlarımla, yani bugünle beraber 49 günüm var.
Günlük programım:
-Sabahleyin:
-Şöyle güzelinden 50 paragraf sorusu çözersem tatil sonunda 2000 barajına ulaşırım, 20 çözüyordum ama baktım ki 90 günde sadece 1800 sorucuk ediyor. 50 soru 50 dk alır, paragraf soru bankalarındaki sorular TYT'nin kolay - orta paragrafları gibi.
-Kitap okumadan olmaz, 40 - 50 sayfa oldukça tatmin edici.
-Bir de gücüm yettiğince matematikten 20 soru çözsem hoş olur.
-Öğleyin:
-A private task. It takes about 45 minutes.
-Matematik basacaz ve günlük soru hedefine ulaşacaz inşallah.
-İkindin:
- Matematik genelde bitmiyo, basmaya devam.
- Hedefimize ulaştığımızda veyahut da burnout olduğumuzda sabahtan akşama kadar katılıma açık olan "Aileyle televizyon izleme" etkinliğine katılırım, gün boyunca onlarla ayrı bir mekânda olunca aramızdaki bağlar zayıflıyo gibime geliyo çünkü.
-Akşam:
-Hâlâ etkinlikte olurum herhal.
Let'z Goo!
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 270 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Müzik genel