Spesifik bir BSSID adresine nasıl bağlanabilirim?
En hızlı çekene bağlanmak istiyorum, bunu nasıl yapabilirim? Macbook kullanıyorum.
Merhaba arkadaşlar, Kyk'da kalıyorum ve bir arkadaşın bir forumda verdiği bilgi ile NetSpot uygulamasını indirdim. Birden fazla ağ olduğunu gördüm ve kyk intine bağlandığımda en iyi çekene değil, kötü çekene bağlandığını gördüm. Yani diğer katların modemine bağlanıyor büyük ihtimalle. Arkadaş netsetman programını önermiş bunu değiştirmek için fakat ben macbook kullanıyorum yani uygulama bende mevcut değil, alternatif uygulama önerisi olan var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aws ile vpn kurma nasıl olur?
Merhaba arkadaşlar, ben kyk'da kalıyorum. HİÇBİR vpn çalışmadığı için kendi vpn'imi kurmak istiyorum. Bir kaç gündür deniyorum fakat konuya dair bir deneyimim olmadığı için sadece youtube videoları ve yazılardan anlamaya çalışıyorum. Yani açıkcası yapmayı beceremedim. Macbook kullanıyorum ve mac'e dair yardımcı olan çok video yok. Bana yardımcı olabilecek var mı? Ya da öğretici bir video gösterebilecek?
Kyk'da çalışan vpn?
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
Tekirdağ'da endüstri müh. yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali yüksek, çorludaki mühendislik fakültesi hakkında bilgi verebilecek var mı? Yıkılma kararı olduğunu duydum ve yurtların çorluya ne kadar yakın olduğu ile alakalı bilgi sahibi olmak istiyorum.
Kısacası nispeten kötü bir üniversitede mühendislik mi yoksa nispeten iyi bir üniversitede istatistik mi?
125k ile üniversite bölüm önerisi
Arkadaşlar merhaba, bu benim forumu ilk kez kullanışım olacak, bölüm seçimi ile alakalı birkaç sorum var ve öneri almak istedim. Yardımcı olursanız mutlu olurum
Sayısal 125k sıralama yaptım, normal hedefim bilgisayar alanındaki bölümlerdi. Bilgisayar mühendisliği tabii ki şu zamana kadar aklımda olan bölümdü fakat popülerliğini ve maaşları göz önünde bulundurursak iyi üniversiteler için sıralamam yetmiyor. Bu benim 1. mezunum yani 2. kez kalmak ve denemek istemiyorum, bir yere kesinlikle yerleşmek istiyorum.
Bilgisayar Müh. Sıralamam için tutan yerler: Kırşehir, Nevşehir, Çankırı, Bartın gibi çok da iyi olmadığına düşündüğüm üniversiteler. Tabii daha tutan üniler de var ama İstanbul'da yaşıyorum, çok da uzak bir yere gitmeyi düşünmüyorum. (Elazığ, Tokat vb.) Ege tarafları, Marmara ve yakın İç Anadolu'da bulunan yerleri tercih etmek durumundayım.
Alternatif bölüm olarak Endüstriye baktım (Tekirdağ ve Düzce şu an en yazabilecek olarak gördüklerim) ve İstatisliğe baktım (Dokuz eylül, Gazi, Eskişehir, Çanakkale, Muğla tutuyor.) Fakat hangi bölümde bilgisayara ve yazılıma daha fazla kayma imkanım olabilir bilmiyorum. Ayrıca istatistik bölümünde nispeten daha iyi üniversitelerin ve çevre olarak uyum sağlayabileceğim yerler var fakat istediğim alana ne kadar yakın emin değilim. Endüstride iş imkanının daha fazla olduğunu duydum. O yüzden sıralamada hangisine öncelik vermeliyim bilmiyorum ve bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 889 (Bu ay: 139)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı