Bildirim
O
@OFY_From_AVEO
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
OFY_From_AVEO (Omer Faruk) · Projeler altına konu açtı.
4 ay
Sirketimi kurmak istiyorum
Merhabalar ben kendi sirketimi kurmak istiyorum ama bilgisayar bolumunu yarida biraktim daha dogrusu bu sene bunu yapmak icin okula hic gitmedim.
Sonucunda bir basardim ve birkac kisilik bir ekip kurdum hatta merak edenler su youtube videosundan neler yaptigima filan bakabilirler.
"cyber attack tanitim videosu" diye youtube da aratabilirler.
oyun cok yeni
Aveo Gamesyoutube
🛠️ Oyunun Size Sunacağı Özellikler:
Kişiselleştirilmiş Kontroller: Oyun içi kontrol şemalarını tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Tuşları dilediğiniz gibi ayarlayarak daha konforlu ve rahat bir oyun deneyimi elde edin.
Ses Modları: Ortama bağlı olarak üç farklı ses modu seçebilirsiniz. Sessiz bir oyun deneyimi arayanlar için ideal olan bu modlarla, etrafa gürültü yapmadan keyifli bir şekilde oynayın.
Geniş Silah Yelpazesi: 10 farklı silah, Bu geniş silah yelpazesi ile stratejinizi çeşitlendirin ve farklı taktikler deneyin.
Multiplayer Desteği: Arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla rekabet edin ve eğlenceli anlar paylaşın. Çok oyunculu (multiplayer) modumuzla, siber dünyada birlikte savaşmanın keyfini yaşayın.
Çeşitli Düşmanlar: Robotlardan battle-mechabotlara, halktan insanlara kadar geniş bir düşman yelpazesiyle karşılaşacaksınız. Her düşman türü, oyun deneyiminizi daha dinamik ve zorlu hale getirecek.
Zengin Harita Seçeneği: Şu anda 15 farklı harita mevcut. Kullanıcı desteğiyle uzun süre güncellenmeye devam edecek olan uygulamamız, yeni haritalar eklemeye devam edecek.
Hadi, siber dünyada yerinizi alın ve "Cyber Attacks" ile liderliğe adım atın! 🌟 Oynamaya başlamak için hemen " Hakkında kısmındaki { Aveo Games Mağaza } " adresini ziyaret edin.
https://www.youtube.com/watch?v=NlNtJsxMgog&pp=ygUcY3liZXIgYXR0YWNrIHRhbml0aW0gdmlkZW9zdQ%3D%3Dsimdi sorun su ki:
isi biraz daha buyutmeyi planliyorum bugun bir three js tabanli web uzerinde calisan oyun motoru yapmak istiyorum. karsima ne gibi bir problemler cikar.
dedigim gibi ekipteki hickimse diploma sahibi degil. ama buraya kadar getirdik. bu sorun olusturur mu?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 168 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 168 (Bu ay: 5)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme
Mesajları
İkinci El Referansları