Merhabalar ben kendi sirketimi kurmak istiyorum ama bilgisayar bolumunu yarida biraktim daha dogrusu bu sene bunu yapmak icin okula hic gitmedim. Sonucunda bir basardim ve birkac kisilik bir ekip kurdum hatta merak edenler su youtube videosundan neler yaptigima filan bakabilirler. "cyber attack tanitim videosu" diye youtube da aratabilirler. oyun cok yeni Aveo Gamesyoutube 🛠️ Oyunun Size Sunacağı Özellikler:
Kişiselleştirilmiş Kontroller: Oyun içi kontrol şemalarını tamamen kişiselleştirebilirsiniz. Tuşları dilediğiniz gibi ayarlayarak daha konforlu ve rahat bir oyun deneyimi elde edin.
Ses Modları: Ortama bağlı olarak üç farklı ses modu seçebilirsiniz. Sessiz bir oyun deneyimi arayanlar için ideal olan bu modlarla, etrafa gürültü yapmadan keyifli bir şekilde oynayın.
Geniş Silah Yelpazesi: 10 farklı silah, Bu geniş silah yelpazesi ile stratejinizi çeşitlendirin ve farklı taktikler deneyin.
Multiplayer Desteği: Arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla rekabet edin ve eğlenceli anlar paylaşın. Çok oyunculu (multiplayer) modumuzla, siber dünyada birlikte savaşmanın keyfini yaşayın.
Çeşitli Düşmanlar: Robotlardan battle-mechabotlara, halktan insanlara kadar geniş bir düşman yelpazesiyle karşılaşacaksınız. Her düşman türü, oyun deneyiminizi daha dinamik ve zorlu hale getirecek.
Zengin Harita Seçeneği: Şu anda 15 farklı harita mevcut. Kullanıcı desteğiyle uzun süre güncellenmeye devam edecek olan uygulamamız, yeni haritalar eklemeye devam edecek.
Hadi, siber dünyada yerinizi alın ve "Cyber Attacks" ile liderliğe adım atın! 🌟 Oynamaya başlamak için hemen " Hakkında kısmındaki { Aveo Games Mağaza } " adresini ziyaret edin. https://www.youtube.com/watch?v=NlNtJsxMgog&pp=ygUcY3liZXIgYXR0YWNrIHRhbml0aW0gdmlkZW9zdQ%3D%3Dsimdi sorun su ki: isi biraz daha buyutmeyi planliyorum bugun bir three js tabanli web uzerinde calisan oyun motoru yapmak istiyorum. karsima ne gibi bir problemler cikar. dedigim gibi ekipteki hickimse diploma sahibi degil. ama buraya kadar getirdik. bu sorun olusturur mu? |
Sirketimi kurmak istiyorum
-
-
Şirket kurmak için diploma şartı yok, sadece reşit olman gerekiyor.
Vergi mükellefi olacaksın, iş adresin olacak, sigorta primleri yatıracaksın, gelir vergisi beyan edeceksin, vergi matrahından düşmek için masraf göstermeye çalışacaksın, bu işler için bir muhasebeci tutacaksın, muhasebeciye ödeme yapacaksın, kayıtlı çalışacaklarsa ekip elemanlarına maaş vereceksin primlerini yatıracaksın, yoksa cebinden verirsin... uzun süre kazanç olmayacaksa cebinden yersin, bu nedenle teknopark'larda ofis açıp vergi ve prim avantajlarından KOBİ kredilerinden faydalanman lazım, onun için diploma vs gerekli olabilir.
Sadece mobil marketlerde satış yapacaksan vergi kanunu mükerrer 20/B muafiyetinden (sosyal içerik üreticileri ve mobil uygulama geliştiricileri için) faydalanabilirsin, bu durumda muhasebeci tutma şartı yok, beyanname verme şartı yok, ev adresin iş adresin oluyor, fakat yine vergi mükellefisin ve sigortan yoksa seni bağkur'a alıyorlar prim yatırıyorsun, kazancından devlet otomatik %15 stopaj alıyor Google'dan vs hesabına para geldiği anda. Fakat yıllık kazancın belli bir limiti geçerse bu muafiyet iptal oluyor, devlet normal firma açmayı şart koşuyor, o limit her yıl yeniden belirleniyor, 2024 için 1.5 milyon civarı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
şirket kurmak için 18 yaşından büyük olman gerekiyor.
ilk okul mezunu bile olsan şirket kurabilirsin. diploma şart değil.
oyun sektöründen biri olarak diyorum:
Para kazanmadan aylık giderini karşılayacağına inanmadan bunu yapma
para akışı başladıktan sonra kurman daha mantıklı
önce kosgeb'in girişimci eğitimlerini tamamla . ileri girişimci dahil.
sonrasında mükellef.co üzerinden sanal ofis tutarak şirket kurabilirsin. aylık 3 bin tl civarı giderin olur.
10 gün içinde genç girişimci ayağına bağkur priminden 1 yıl muaf ol bunu muhasebeci ile görüşürsün yada internetten araştırırsın . bu muafiyet sana yıllık 70 bin tl'lik giderden kurtarıcak.
gelir giderini tart ona göre hareket et.
ürün satış faturası kesemediğin sürece şirketi kurmak mantıklı değil.
özellikle daha önceden bu deneyimin yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yilanci -- 15 Ağustos 2024; 10:46:30 >
-
şirket kurmaktan kolay ne var yiğenim?
ben e-devletten 10 dk içinde şirketimi kurdum. 10 dk içinde yine e-arşiv portal kurulumunu bitirip ilk faturamı kesim. 50 kuruş masraf yapmadan. eskiden ohooo, noteri, muhasebecisi, matbaası, kaşecisi yolunuyorduk ta yolunuyorduk.
kurması kolay, fatura kesebileceksen. kapatması zordur bilesin. şahıs şirketi kolay da limited çok fena. limited şirketimi kapatana kadar canım çıkmıştı hiç unutmam. o yüzden bu sefer şahıs kurdum, kafam rahat. ama sen ortada ne fol ne yumurta yokken şirket kurmak falan ne hayalleri bunlar böyle?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X