Merhaba, iki tane sıfır araçtan F/P kriterine göre hangisini tercih ederdiniz? Ben kararsız kaldım.
-Suzukinin 4x4 olması, tasarımının daha güzel olması, daha cüsseli ve cip gibi olması, bagaj hacminin daha iyi olması gibi avantajları var. Fakat mild hybrid, ön konsolun demode olması, 1 seneye kadar makyajlı kasa çıkacak olması gibi de dezavantajları var.
-Honda'nın iç hacmi geniş. Hybridi daha iyi. Donanımı daha iyi. Yakıt tüketimi daha iyi. Türkiyede marka algısı açısından belki daha iyi. Lakin dış tasarım kötü ve bagajı küçük.
Fiyatlarını, donanımlarını da ankete yazdım. Siz ne dersiniz?
Merhaba, üç tane sıfır araçtan F/P kriterine göre hangisini tercih ederdiniz? Ben birini tercih edeceğim. Fakat kararsız kaldım.
-Suzukinin 4x4 olması, içlerindeki en kuvvetli ve en cüsseli araç olma avantajı var. Fakat mild hybrid, ön konsol demode, satarken 2. eli şüpheli
-Toyotanın 2. eli kuvvetli. Hybridi iyi. Lakin fiyatı pahalı ve arka koltuk diz mesafesi iyi değil.
-Honda'nın iç hacmi geniş. Hybridi iyi. Donanımı iyi. Lakin dış tasarım kötü. Bagaj küçük.
Fiyatlarını, donanımlarını da ankete yazdım. Siz ne dersiniz?
1 - 1,4 Mio TL arası sıfır araç tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçe gereği muhtemelen b segment olacak gibi duruyor. C olsa daha iyi olurdu.
Kriterlerim:
- Servis ağı geniş, Sorunsuz,masrafsız
- Yeni kasa olması. (4 yıllık eski kasa olmasın) Alır almaz yenisi çıkınca eskiye düşmesin.
- Senede 25.000 km yaparım. Az yaksa iyi olur.
- Full elektrikli istemiyorum.
Aklımdakiler yaris hybrid, renault clio, hyundai i20, honda jazz hybrid. Hybridler ağır basıyor bende. İleride sanki benzinli, dizel tedavülden kalkar elimde patlar diye endişeleniyorum. O yüzden ağırlıkla yaristen yanayım. Siz ne dersiniz? Teşekkürler.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.044 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel