Şimdi Ara

Sıfır Suzuki Vitara vs. Honda Jazz Crosstar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Sıfır Suzuki Vitara vs. Honda Jazz Crosstar

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2024)
Giriş
  • Merhaba, iki tane sıfır araçtan F/P kriterine göre hangisini tercih ederdiniz? Ben kararsız kaldım.

-Suzukinin 4x4 olması, tasarımının daha güzel olması, daha cüsseli ve cip gibi olması, bagaj hacminin daha iyi olması gibi avantajları var. Fakat mild hybrid, ön konsolun demode olması, 1 seneye kadar makyajlı kasa çıkacak olması gibi de dezavantajları var.

-Honda'nın iç hacmi geniş. Hybridi daha iyi. Donanımı daha iyi. Yakıt tüketimi daha iyi. Türkiyede marka algısı açısından belki daha iyi. Lakin dış tasarım kötü ve bagajı küçük.

Fiyatlarını, donanımlarını da ankete yazdım. Siz ne dersiniz?

• Valla crossstar suv filan degil 16 jant takilmis jazz hatcback. Suv istiyorsaniz Vitara ya devam edin.

Ama jazz vitaradan kalitelidir o ayri mesele. Jazz bu ikisi arasindaki tek hibrid, zira vitara hybrid degil, elektrik gücünde ilerleyemiyor. Benzin Motoruna destek olan ufak bir elektrik motoru var.

Once ihtiyacinizi belirleyin bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mecbur bu ikisi arasından olacaksa ben vitara tercih ederdim sanki ama servis imkanlarını da araştırmak lazım. Jazz'ın tipini sevmiyorum fazla mülayim, dolma gibi topalak, soft bir araba. İçi güzel, malzemesi kaliteli, hibriti güzel de dıştan o tipi beni rahatsız eder her gördüğümde. Vitara en azından derli toplu bir suv tasarımında. Bu kasa jazz ilk çıktığında anormal pahalı bir fiyattan çıktı neredeyse golf parasına satılıyordu. Fiyatı uzun süre aynı kaldı ama başlarda pahalılığından dolayı hiç satılmayınca piyasada yer edinemedi. O yüzden piyasası yok gibi bir şey. Hoş vitara için de çok farklı bir şey konuşulmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.