Toyota Corolla 1.33 2011 model aracım tekleme yapıyor
Öncelikle merhabalar.2011 model 1.33 benzin+lpg corolla aracım son zamanlarda çalıştırdıgımda tekleme yapıyor gaz yemiyor. Gaz ne kadar versemde yemiyor gitmiyor araç. Benzinde de aynı sıkıntıyı ara sıra yapıyor ama lpg de her zaman yapıyor. Bi yarım saat sonra ısınınca azalıyor gaz yemeye başlıyor. Fakat son zamanlarda gittikçe çoğaldı bu gaz yememe artık trafiğe bile çıkamıyorum artık. Bir sürü ustaya gösterdım fakat kimse kesin birşey söylemiyor . Buji değiştir dediler değiştirdim fakat yine aynı. Kimisi kötü yakıttan dedi fakat düzenli şekilde shell den yakıt aldım fakat yine aynı sorun devam etmekte ısınınca azalıyor fakat ilk çalıştıgında aşırı fazla rolantide bozukluk ve tekleme gaz yememe sorunları var. Böyle sorunla karşılaşan ve çözen bilgisi olan yardımcı olabilir mi neden kaynaklanıyor bu sorun. Birçok kişi bilmiyor sorunu bulamıyoruz.
Migros Migpack .ipa dosyası olan var mı?
Merhabalar iphone xs max cıhazım ios 17.4.1 . Migpack dıye bır mıgrosun uygulaması var ınternette hıcbır sekılde yok. sadece ipa dosyası seklınde ındırebılırız ipa dosyasıda bende mevcut nasıl indirebilirim.
internette az bucuk araştırdıgımda jailbreak atıp cydia gibi aracı uygulama indirip ordan indirin dıyo ipa dosyasını fakat ipa dosyasını oraya nasıl ındırcem . yada jailbrak attıktan sonra hangi uygulama ile ipa dosyasını indirebilirim telefonuma.Yada jailbreak yapmadan ios 17.4.1 surume uygun ipa dosyası indirebilicegım bir uygulama önerırmisiniz
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 919 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Corolla