İki yıldır Türk Telekom kullanıyordum. Ancak taahhüt bitiminde Türk Telekom %300'den fazla zam yaptı. Kullandığım yer köy olduğu için 16 Mbps internet için bu kadar yüksek bir bedel ödemek istemedim. Araştırmalarım sonucunda birkaç alternatif sağlayıcı buldum ve fiyat açısından uygun görünen GıbırNET'e geçiş yaptım. Ne kablo ne modem değişti. Her şey online olarak halledildi. Türk Telekom'dan bir farkı yok. Hatta normalde 550 TL olan hizmete 220 TL'ye geçiş sağladım.
Bir kere internet kesintisi yaşadım. Türk Telekom altyapısı kullanıldığı için bu kesinti de Türk Telekom kaynaklıydı. Sorun çözüldüğünde internete erişim sağlayabildim. Kısacası sağlayıcının kim olduğundan çok altyapı önemli. Bulunduğunuz bölgede altyapı kaynaklı sorun yaşıyorsanız sağlayıcıyı değiştirseniz bile benzer sorunları yaşamaya devam edebilirsiniz. Şu an 5. ayımdayım. Bunun haricinde de bir sorun yaşamadım.
Eğer siz de geçmeyi düşünüyorsanız benim davet kodumla geçiş yapabilirsiniz: GF0GLY4UAA . Böylece hem siz hem de ben 12 ay boyunca faturamızda 20 TL indirim kazanabiliriz. Detaylı bilgi için GıbırNET'e göz atabilirsiniz
Kontakt Lens Kullananlar İçeri
Öncelikle merhabalar. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Bundan yaklaşık 4-5 ay önce göz doktoruna kontakt lens yazdırmıştım. Bana denemem için 2 tane lens vermişti. Bende ne yaparsam yapayım bir türlü takamamıştım. Pes etmiştim. Yaklaşık birkaç gün önce tekrar denedim ve başardım. Bu lensleri çok yıpratmışım galiba. Bu yüzden yeni lens almaya karar verdim. Ama bunu herhangi bir optikciden mi almalıyım yoksa interenette lens satan bir kaç site var. Buradan mı alayım. Optikcide lensler daha pahalı oluyormuş galiba. Sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 123 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic