Şimdi Ara

Türk Telekom'dan GıbırNET'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki yıldır Türk Telekom kullanıyordum. Ancak taahhüt bitiminde Türk Telekom %300'den fazla zam yaptı. Kullandığım yer köy olduğu için 16 Mbps internet için bu kadar yüksek bir bedel ödemek istemedim. Araştırmalarım sonucunda birkaç alternatif sağlayıcı buldum ve fiyat açısından uygun görünen GıbırNET'e geçiş yaptım. Ne kablo ne modem değişti. Her şey online olarak halledildi. Türk Telekom'dan bir farkı yok. Hatta normalde 550 TL olan hizmete 220 TL'ye geçiş sağladım.

Bir kere internet kesintisi yaşadım. Türk Telekom altyapısı kullanıldığı için bu kesinti de Türk Telekom kaynaklıydı. Sorun çözüldüğünde internete erişim sağlayabildim. Kısacası sağlayıcının kim olduğundan çok altyapı önemli. Bulunduğunuz bölgede altyapı kaynaklı sorun yaşıyorsanız sağlayıcıyı değiştirseniz bile benzer sorunları yaşamaya devam edebilirsiniz. Şu an 5. ayımdayım. Bunun haricinde de bir sorun yaşamadım.

Eğer siz de geçmeyi düşünüyorsanız benim davet kodumla geçiş yapabilirsiniz: GF0GLY4UAA . Böylece hem siz hem de ben 12 ay boyunca faturamızda 20 TL indirim kazanabiliriz. Detaylı bilgi için GıbırNET'e göz atabilirsiniz

• https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ref-basladi--156477577

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.