Formasyon Kitap Önerisi Olan?
Başlıkta da olduğu gibi, Pedagojik formasyon için Eğitime Giriş ve Eğitimde Ölçme & Değerlendirme dersleri için ders kitaplarına bakıyorum ama emin olamadım. İyi bir kaynak bilen var mı?
Üniversitenin internetine bağlanmaya çalışıyorum ama ne zaman denesem eylem gerektiriyor deyip beni Window Güvenliğe yöneltiyor. Orada da şifre ve profil ismi istiyor ama doğru yazmama rağmen bağlanmıyor. Bu konuda ne yapabilirim? Windowa Güvenliği kapatabilmek mümkün müdür? (Windows 11 bu arada)
Şifresi & E-postası Unutulmuş Eski Facebook Hesabı Nasıl Silinir?
Selam arkadaşlar, bundan bi' 10 sene önce facebook hesabı açmışım (salaklık işte) ancak ne e-mail ne şifre aklımda artık. Bunlardan kurtulmak istiyorum ama ne kadar e-mail de atsam, mesaj da göndersem, şikayet de etsem, form da doldurup yollasam Facebook bunu 'Kurallarımızı İhlal Etmiyor' deyip silmeyi reddediyor (Yani kimlik resmi bile gönderdim kanıt olarak). Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Ya da olmadı, iki dakikanızı ayırıp sahte hesap diye şikayet edebilir misiniz?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 189 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar