Şimdi Ara

Şifresi & E-postası Unutulmuş Eski Facebook Hesabı Nasıl Silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bundan bi' 10 sene önce facebook hesabı açmışım (salaklık işte) ancak ne e-mail ne şifre aklımda artık. Bunlardan kurtulmak istiyorum ama ne kadar e-mail de atsam, mesaj da göndersem, şikayet de etsem, form da doldurup yollasam Facebook bunu 'Kurallarımızı İhlal Etmiyor' deyip silmeyi reddediyor (Yani kimlik resmi bile gönderdim kanıt olarak). Daha ne yapabilirim bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı? Ya da olmadı, iki dakikanızı ayırıp sahte hesap diye şikayet edebilir misiniz?

Biri bu ve bir de bu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yll_RGLR -- 5 Eylül 2024; 17:55:31 >

• Aynı dert bende de var...

• Yll_RGLR Y kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sıkıntı yaratıyor ki?
  • muratseker M kullanıcısına yanıt

Hocam hesap kız arkadaşımın. 2017'den beri kullanmıyor. Tüm bilgileri unutmuş kayıtlı numarayı değiştirmiş. Gönderiler herkese açık durumda ve bundan rahatsız. Kaldırmak istiyor kaldıramıyor dolayısıyla. Ve nasıl bişeyse Meta ile bağlantıya geçilebilecek hiç bir şey yok Facebook'da. Bu çok yanlış bir şey...

• muratseker M kullanıcısına yanıt

Yani zararı yok ama adımın olduğu ulaşamadığım bir sosyal medya hesabının olması canımı sıkıyor.

• Yll_RGLR Y kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.