11.sinif bolum değişimi
Merhaba ben meslek lisesindeyim bu sene 11 e geçtim ve bolum degistirmek istiyorum, e devletten bolum nakli yapmak istediğimde ise şu uyarıyı alıyorum:
10 uncu sınıftan bir üst sınıfa geçen öğrenciler 9 uncu sınıf meslek derslerinden sorumlu, 10 uncu sınıf meslek derslerinden yaz döneminde yapılacak telafi eğitiminden başarılı olmak kaydıyla eylül ayının sonuna kadar nakil yapılabileceğinden, nakil başvuruları okulların açıldığı ilk iş günü itibariyle başlayacaktır. Telafi eğitimi ve nakil süreci hakkında nakil gitmek istediğiniz okuldan bilgi alınız. (OÖKY 37.MADDESİ(1-ç-3,2-b-3)).10-1
Bu maddeye göre yazın telafi eğitim almam gerekiyordu ama alamadim cunku okul bununla alakalı bana hiçbir bilgi vermedi ve sizce buna rağmen nakil olmam mumkunmu? Sizce ihtimaller nedir?(bolum değiştirmek için gerçekten çok uğraştım 10.sinifin 2.doneminden beri ama olmadı ve çok kötü hissediyorum uzun süredir(sevmediğim bölümdeyim), sizce degistirmem mumkunmu?)
Güzel cevaplarınızı bekliyorum , bu konu biraz uzun oldu bunun için üzgünüm ama kendimi en iyi böyle ifade edebilirdim.
kimya teknolojisi vs gıda teknolojisi
merhaba ben meslek lisesindeyim ve bölümüm bilişim, bölüm değiştirmek istiyorum bu bölümlerden ikisinden birine gitmek istiyorum çünkü sadece bunlara ilgim var ,sizce hangisini seçmem iyi olur (nedenleriyle belirtirseniz sevinirim)
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 310 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Meslek Liseleri