Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün yaptığı açıklamada Discord'a eişim engeli için İçişleri Bakanlığı ve Adalet ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlıklarıyla hafta sonu toplantı yaptıklarını açıkladı. Bakan Uraloğlu şunları söyledi:
"Yasakçı olmak istemiyoruz ancak gençleri korumak için her türlü yetkiyi kullanmaktan çekinmeyiz. Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz, henüz verilmiş bir karar yok." diye konuştu.
Kaynak:
65-250 Orta Emek 1-99 Emek 55-120 Farm Emek Ve Wslik Pvp Serverlerin yer aldığı lider tanıtım sitesi.
Merhabalar
Yaklaşık 6 aydır açık olan web sitemiz ile tüm metin2 pvp serverler için ücretsiz bir şekilde tanıtım hizmeti vermekteyiz. Siz de serverlerinizi sitemizde konu girerek tanıtabilir marka bilinirliğinizi ve online oyuncu sayılarınızı artırabilirsiniz. Her hafta güncel olarak tutulan bu hafta açılacak metin2 pvp serverler kategorimiz üzerinden açılacak olan serverleri takip edebilir ve başlayacağınız sunucuya karar verebilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz sitemize kayıt olursanız bize çok destek vermiş olursunuz
Metin2 sırlar sandığı nadir eşyalar kazanabileceğiniz bir sandıktır. Satışı mevcuttur direkt satın alabilirsiniz ya da
Yutnori Masası, Dünya Patronu (1-10. Sıralama Ödülü)
olarak elde edebilirsiniz. İçeriği için aşağıdaki kaynak sitesinden ziyaret edebilirsiniz
Kaynak;
Metin2 Rüzgara Karşı Dayanıklılık Efsunu Ne İşe Yarıyor?
Arkadaşlar merhaba yıllardır süren bir bilgi karmaşası var ortada, bu rüzgara karşı dayanıklılık efsunu ne işe yarıyor
Böyle bir konu gördüm karakterlere karşı işliyor mu işlemiyor mu bilen varsa aydınlatsın lütfen bazıları sadece canavarlara işler diyor
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.066 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Metin 2