MSI 27" MAG 275qf
Arkadaşlar merhaba,
İlk deneyimim çok bilgili değilim, şu an indirim de 27 inç almak istiyorum kimisi 27 inç alacaksan 2K olmak zorunda demişti.
Bu fiyata bu ekran uygun mudur sizce, AOC, MSI, ASUS tercihimdir önerilere açığım ufak bir fark ile bariz fark olan monitörlere de açığım.
KULAKLIK-MOUSE-KLAVYE ÖNERİ ACİL.
Arkadaşlar merhaba,
ilk deneyimim olacak bu yüzden ayrıntı belirtemiyorum, f/p bir ürün düşünüyorum hem mouse hem klavye hem kulaklık arıyorum
KULAKLIK; kulaklık için kablolu kablosuz arasında gelgit üzerindeyim, mümkün olduğunca deri değil de sünger olmasını isterim çünkü kulaklığı deri alıpta derinin kopup kopup parçalandığını görmediğim kullanıcı kalmadı, belki de denk gelmiş olabilir bilmiyorum bütçe 5-6 k steel nova5- logitech g733 var aklımda.
MOUSE; mümkün mertebe kablosuz olmasını isterim, daha önce g300s kullanıyordum elim küçük bana daha uygundu, uzay mekiği gibi bir şey bana uygun değil bütçe 2-3 k
KLAVYE; herhangi bir bilgim yoktur, mekanik olması önemlidir bütçe 3-4 k ( kablosuzlar çok pahalı ama güzel bir öneri gelirse kablosuz halini indirimli yakalamaya çalışırım).
30.000 TL altı sistem tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar,
yakın zaman da bilgisayar almayı düşünüyorum, oyun bilgisayarı olacak kasa için bütçem 30k altı
hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle days gone, cod, god of war, the last of us gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum
beklentim biraz da uzun yıllar taşıyabilecek bir bilgisayar olması, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
Adobe Programları İçin
Arkadaşlar merhabalar,
adobe programlarını kullanarak kurgu hazırlamak istiyorum hali hazır da bir laptop'a sahibim fakat zorlanmamak rahat çalışabilmek için laptop içerisin de ki parçaları değiştirmek istiyorum, bu laptop'u kullanıp hangi parçaları değiştirirsem rahat bir şekil de kurgu yapıp adobe programlarını kullanabilirim ?
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 435 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware