Şimdi Ara

Adobe Programları İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

adobe programlarını kullanarak kurgu hazırlamak istiyorum hali hazır da bir laptop'a sahibim fakat zorlanmamak rahat çalışabilmek için laptop içerisin de ki parçaları değiştirmek istiyorum, bu laptop'u kullanıp hangi parçaları değiştirirsem rahat bir şekil de kurgu yapıp adobe programlarını kullanabilirim ?

Adobe Programları İçin
    Adobe Programları İçin

• Laptopa ram ve ssd eklemek dışında standart bir kullanıcının yapılabileceği birşey yok.
    Kaldı ki sizdeki Huawei matebook sanırım. Matebooklar lehimli ram ile geliyor ve ek ram slotu da yok diye biliyorum.
    Şunu indirip çalıştırınız, SPD ve Memory sekmelerinin resmini konuya ekleyiniz. Bir kontrol edelim
    https://cpuid.com/downloads/cpu-z/cpu-z_2.11-en.zip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Öncelikle cevabınız için teşekkürler, spd ve memory resimleri ektedir, evet laptop huawei d 15

bahsettiğiniz üzere laptop parça değişimine uyumlu değil sanırım, tabi daha bilgilisiniz karar sizin fakat eğer ki bu laptop'a harcayacağın emek ve bütçeye yazık diyorsanız, adobe programları özellikle kurgu için ve kurgu programları için laptop öneriniz var mı acaba ?

Adobe Programları İçin
    Adobe Programları İçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiva7 -- 24 Eylül 2024; 17:25:31 >

• Allahtan slot koymuşlar. 2 adet Samsung 4 gb ddr4 2400 mhz cl17 ram var.

Ram yükseltilebilir görünüyor ama işlemci de o kadar iyi sayılmaz. 2017 çıkışlı 4 çekirdekli Ryzen 3 1300x masaüstü işlemciye denk (hatta 1 tık daha iyi) bir performansı var. Nvidia gpusu yok, intel dahili grafik birimi var (intel quicksync teknolojisi de Adobe'da işe yarıyor diye biliyorum).

Profesyonel çalışıyorsanız yeni laptop alsanız daha iyi olur. 32 GB ram, 1 tb ssd, rtx 4050 / 4060 gpu, i7 veya Ryzen 7 işlemcili laptop bakılabilir.

A bilişim, B Bilgisayar gibi firmalar Asus, Acer, lenovo laptopları alıp ram - ssd yükseltmesi ile satıyor. Ama satış sonrası destekleri ne olur şüpheliyim.
    Bu şartlara uyan Monster laptoplar var ama onlar hakkında şikayetler de çok.
    Ya da amazon, hepsiburada (pazaryeri değil kendi sattıkları) Acer, Asus işlemcisi ve gpusu iyi bir laptop alıp ram ve ssd'sini siz yükseltecekseniz. O ekstra masraf da 5 bine malolabilir.
    Kısacası bütçenize bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• notebook ram hariç upgrade olmaz genelde sizdeki bir de ultrabook bence hiç uğraşmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.