25-26 yaşında üniversiteye başlamak?
Merhaba lise ikide okulu bıraktım pisman olup aciktan bitirdim üniversite de okumak istiyorum ama aciktan değil. Örgün eğitimden aldığım bilgiyi ve tadı aciktan alamadım. Sadece sınavlara giriyorsun ondan puan almak da kolay olmuyor aldığın diploma meslek hayatında bir ise yaramıyor üni okuyan arkadaşlarıma aciktan değil dimi diye soran iş yerleri oldu. Hayatta çok fazla pişmanlıklarım var. Girdiğim iş yerlerinden hiçbir verim alamadım. Herkes birbiriyle rekabet içinde eziyorlar paranı vermiyorlar. Haliyle benim de mental durumum etkilendi. İş konusunda yüzüm gülmüyor. Saygılı merhametli diksiyonu düzgün biriyim yaşananları hak etmiyorum. Keşke okuyup iyi yerlere gelseydim diyorum. Sürekli saçma sapan islere girip aynı yola çıkmaktan yoruldum. Bir yol katedemedim bari bir hayalimin peşinden gideyim. Okumayı seven biri olmasam hiç uniye başlamak istemezdim. Okuma bosver zamana yazık diyenler oluyor. Kafam çok karışık. Geç mi okumak için. Yasitlarimdan okulu bitirip evlenenler oldu. Benden de evlilik bekleyecekler illa ki ama düşünmüyorum. Ne yapmaliyim sizce? İki yıllık mı dört yıllık mı daha iyi olur ne bölümü önerirsiniz yasim 23 biraz işlerim var halletmem gereken bu sürede para da biriktirecegim 25 26 yi bulur. Yaşımdan küçük gösteriyorum beni görseniz en fazla 18 dersiniz. Bu avantaj olur mu bilmiyorum. Cevaplarınızi bekliyorum. Buradan ve dm üzerinden gelen destekleriniz beni mutlu edecektir :)
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.376 (Bu ay: 901)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet