İTOPYA 30K PC TOPLAMA
Herkes profesyonel arkadaşlar ama kim daha bilgili bakalım 30 bin TL ye bir sistem toplamak istiyorum ama herkes o olmaz bu olmaz diyor. Bana 30k bütçe ile (yüzde 5 aşağı yukarı pay mevcut) monitör kasa olacak şekilde itopyadan PC önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, hiç bir zaman güncel oyunları açacak bir bilgisayarım olmadı ve şu anda başlıkta belirttiğim özellikleri bulunan bir bilgisayarı alma imkanım mevcut. Satıcı aynı zamanda Samsung M5 32 inc. Monitör ile beraber 11.000 TL ye verecek. Sizce fiyatı uygun mu, güncel oyunlar da (GTA5,PUBG,VALORANT) kaç FPS alırım? Aynı zaman da ikinci el PC alırken mutlaka bunları kontrol et dediğiniz şeyler nelerdir?
Tüm sorularıma cevap verirseniz sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :3
Ryzen 3200G Sapphire rx570 24 GB ram 2024 yılında alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, hiç bir zaman güncel oyunları açacak bir bilgisayarım olmadı ve şu anda başlıkta belirttiğim özellikleri bulunan bir bilgisayarı alma imkanım mevcut. Satıcı aynı zamanda Samsung M5 32 inc. Monitör ile beraber 11.000 TL ye verecek. Sizce fiyatı uygun mu, güncel oyunlar da (GTA5,PUBG,VALORANT) kaç FPS alırım? Aynı zaman da ikinci el PC alırken mutlaka bunları kontrol et dediğiniz şeyler nelerdir?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :3
Ryzen 3200G Sapphire rx570 24 GB ram 2024 yılında alınır mı?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :3
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 549 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı