Şimdi Ara

Ryzen 3200G Sapphire rx570 24 GB ram 2024 yılında alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hiç bir zaman güncel oyunları açacak bir bilgisayarım olmadı ve şu anda başlıkta belirttiğim özellikleri bulunan bir bilgisayarı alma imkanım mevcut. Satıcı aynı zamanda Samsung M5 32 inc. Monitör ile beraber 11.000 TL ye verecek. Sizce fiyatı uygun mu, güncel oyunlar da (GTA5,PUBG,VALORANT) kaç FPS alırım? Aynı zaman da ikinci el PC alırken mutlaka bunları kontrol et dediğiniz şeyler nelerdir?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. :3

• Konuyu yanlış yere açmışsın ama forumun 2. el bölümüne bakarak fiyat kıyaslaması yapabilirsin.
  • fiyat fena değil gibi, monitör ile alınabilir bence.

• Monitörle beraber fiyat gayet iyi, almayacaksan irtibat ver biz alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 6 Ekim 2024; 11:57:38 >
  • Peki oyun performansı nasıl olur gta5 ve pubg kaç FPS verir sizce
  • Cettov C kullanıcısına yanıt

pubg için daha iyi bir cpu lu pc bakman lazim... rx570 de sis içinde 30-40 fps lere düşer. O işlemci ile kalabalık yerlere atladiginda fps çok düşer. Elimde 2 makina mevcut 12600kf 32gb ddr4 4600 mhz ram li makinada gtx1060 takılı. normal oyunda sorun yok şehir içindede sorun yok. Ama smoke içine girdiğinde fps düşüyor. rx6600xt m de böyle bir problem yaşamıyorum 300 fps alıyor o kart smoke içi 150 arasinda takılıyor.

Pubg için en düşük ryzen 3600 i3 12100f 12400f gibi işlemciler lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtx295 -- 6 Ekim 2024; 18:37:14 >
  • rtx295 R kullanıcısına yanıt

Yani orta ve düşük ayarlarda güncel her oyunu oynayabilirim doğru mu anladım? Fazla bir bütçem yok fiyat/performans olsun istiyorum alacağım cihaz.

offline oyunlarda ok. ama online oyunalarda zorlanirsiniz özellikle pubg gibi oyunlarda söylüyeyim.

• hadi ekran kartı neyse de işlemci ağır çöp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.