merhabalar başlıktan da anlayacağınız üzere tamamen keyfi olarak kaydettiğim 120hz videoları çoğu video oynatıcısı 60hz açıyor kesmek de bir hayli zor öneriniz varsa buyurun
VDSL bağlantıda kopmalar-ping ve 0.1 mbps download sorunu
Selam, konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın, Türkcell Superonline kullanıcısıyım 1 aydan uzun süredir internetle alakalı sorun yaşıyorum. Hızım 0.1'lere düşüyor,site bile açamaz hale geliyorum sonra modemi kapatıp açınca bir süreliğine düzeliyor ardından bir süre sonra tekrar bozuluyor. Ethernet kablosu ile oyun oynamayı bırakın sosyal medyada bile dolaşamaz hale geliyorum müşteri hizmetleri altyapı kaynaklı sorun olduğunu görüyor ama altyapımda sorun olmadığı internetimin arızası giderildiği mesajı geliyor sürekli. Sorunlar bir türlü çözülmedi ücretli ekip çağırdım modem değiştirdim aynı şekilde devam ediyor. VDSL kullanıyorum 4 senedir aynı yerde oturuyoruz (müstakil bina eğer konuyu çözmemize yardımı dokunacaksa) sorunum 1 aydır var bir türlü çözemedik. Lütfen bilgi sahibi ya da deneyimli birileri yardımcı olabilir mi NOT: Bugün Türk Telekom'dan ekip gelip kablolara falan bakıp bir sorun göremediklerini sadece çatıdaki kablomu biraz uzun bıraktıklarını ve şu anda kesip kısalttıklarını söylediler ama sorunum hala devam ediyor sizden ricam birkaç konuda daha modem arayüzünden yorum yaptığınızı ve yardımcı olduğunuzu görmüştüm ama benim arayüzümde aynı şeyler yazmıyordu o yüzden taklit edemedim beni de yönlendirip düzelip düzelmediğini anlayabilirseniz çok mutlu olurum teşekkürler şimdiden pc ile bağlanıp 20 dakika kullandım 16bin olan crc 60 bin civarına çıktı
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 175 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar