Kasa fanı önerisi
Merhaba forumdaşlar. Dark maxima V30 kasasını aldım sonunda. Kasa fiyatına göre kullanışlı. Fakat hava akışını pek beğenmedim açıkçası. Eski kasamda yan kapak açık şekilde 75 derece olan kartım bu kasada çok daha yüksek fan devrinde 83 derece. Üst kısma 3 tane fan alayım diyorum. 12 veya 14cm kasa fanı önerilerinizi bekliyorum. Tercihen cok gürültülü fanlar olmasın. Eski kasamda fan sesinden bıkmıştım.Fiyatı 2000'i geçmesin mümkünse(Toplamda). Veya başka önerileriniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Xfx Merc 6800xt için termal pad
Xfx Merc 6800xt ekran kartımın termal padleri kalmamış degişmesi gerekiyor. Kaç mm pad almalıyım? Önerdiğiniz marka var mı? Termal macun olarakda noctua nt h1 kullanacağım.
Bir kaç yerde bu konuda insanların yorumunu okudum. Ama hepsi farklı şeyler söylüyorlar. Şuanda Xfx Merc 6900xt kullanıyorum. Kart 34 santim ve kasama sığmıyor. Ön orta fanı sökmek durumunda kaldım. Kasanın kapağını kapatınca hem cpu hem gpu 6 7 derece daha fazla ısınıyor. Şuanda peerless assassin kullanıyorum ama ilerde 360mm sıvı soğutucu geçmeyi düşünüyorum. O yüzden hem 360mm sıvı soğutucunun sığabileceği hem ekran kartımın rahatça sığabileceği hem de hava akışı güzel bir kasa arıyorum. Kasaya çok paralar vermekte içim el vermiyor. Bu iki kasa sizce nasıldır? Hangisi daha iyidir? Veya sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz kasalar varsa önerir misiniz? Her türlü yorumunuza açığım.
2K Monitör Tavsiye
İyi forumlar arkadaşlar. En az 2K olmak üzere monitör bakıyorum. Yaklaşık 3 haftadır araştırmaktayım. Ama ne kadar bakarsam bakayım işin içinden çıkamıyorum. Bütçem 10k civarı (1, 2K altı üstü olabilir). Pivot olması benim için çok önemli değil. Yeterki paneli kaliteli, garantisi düzgün, ghosting vs olmayan bir monitör olsun. Hikayeli oyunlar için alacağım ama arada arkadaşlarla CS PUBG vs. de atıyoruz. Kasımada çok az kaldı Kasım indirimlerini bekliyeyim diyorum. Aklımda bir model olursa direk alayım diye konuyu erken açtım. Benim arasında kaldığım modeller;
1)

2)
3)
4)
Bu monitörler harici de önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler :)
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.358 (Bu ay: 936)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware