Bir kaç yerde bu konuda insanların yorumunu okudum. Ama hepsi farklı şeyler söylüyorlar. Şuanda Xfx Merc 6900xt kullanıyorum. Kart 34 santim ve kasama sığmıyor. Ön orta fanı sökmek durumunda kaldım. Kasanın kapağını kapatınca hem cpu hem gpu 6 7 derece daha fazla ısınıyor. Şuanda peerless assassin kullanıyorum ama ilerde 360mm sıvı soğutucu geçmeyi düşünüyorum. O yüzden hem 360mm sıvı soğutucunun sığabileceği hem ekran kartımın rahatça sığabileceği hem de hava akışı güzel bir kasa arıyorum. Kasaya çok paralar vermekte içim el vermiyor. Bu iki kasa sizce nasıldır? Hangisi daha iyidir? Veya sizin bu fiyatlarda önerebileceğiniz kasalar varsa önerir misiniz? Her türlü yorumunuza açığım. |
Raijintek Ponos Ultra Ms4 mü Dark Maxima V30 mu?

-
-
Yaklaşık 2 yıldır v20 modelini memnun olarak kullanıyorum, teknobiyotikte td500 ile kıyaslaması vardı, sıcaklıklar eşitti hoşuma gitmiş almıştım. V30 un da kötü olmayacağı kanaatindeyim, 360mm desteği de var.
-
Bir kaç kişi 360mm soğutma takamadığını birisi anakartın mosfetini söktüğünü diğeride matkapla yeni yuva açtığını söylemiş. Siz öyle bir problem yaşadınız mı?
-
1 2 aydır dark maxima v30 kullanıyorum beğendim güzel bir kasa. üst kısmına 240mm su soğutma taktım ama 360 da takılabilirmiş ben guardian'ı bildiğim için 3 4 tane sistem kurunca onunla olmaz demiştim. reset tuşu yok artık hangi modelden çakma yaptılarsa onu bile kopyalamışlar.
fan kontrolcüsü var 4 fanla geliyor hepsi bağlı. 2 tane daha eklenebiliyor ama yukarıya su soğutma takacaksan gerek yok baya pahalı olur fanlar 6pin olunca. diğer dediğin kasaya da baktım o da güzel ve benzer v30'la ama arkaya 2 tane sata ssd işini beğenmedim. guardian'da bile daha iyi. v30'da bir de anakart yanındaki boşluğa hdd fan vs takmayacaksan kapatan bir parça çıkıyor kötü görünmüyor. iş yerinde sistem yarın resim atabilirim istersen?
-
1 adet sata ssd im 1 adette hdd var. O yandaki boşluğa veya altta bir yerde yuva varsa orayada takabilirim. Raijintekte sata ssd takılan kısmı görmedim bir bakayım. Beyaz olması da hoşuma gitti biraz. Foto atabilirsenizde çok sevinirim :) .
-
-
Aparat güzelmiş ama hem sata ssd hem hdd var. Parçayı o yüzden kulanmam. Hdd ben şu anki kasama aparatsız takmıştım ama alt kısma monte etmiştim. Yine öyle yaparım olmazsa. 360mm sığar mı emin olamadım ya fotodan anlamak zor. Sizin soğutucunun fanları bile anakarta değmiş. Az daha kalın radyatör olsa sığmayacak gibi. Neyse artık denemeden anlayamıyacağız muhtemelen. Teşekkür ederim ilginiz için.
-
-
Teşekkürler tekrardan. Çok yardımcı oldunuz. Iyi forumlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X