Lütfen zorbalamayın böyle bir enayilik nasıl yaptım bilmiyorum.
İyi bi sistemim vardı ona rağmen google'ı bile zor açıyordum. Bilgisayarın performansına baktığımda boştayken bile çok fazla ram kullandığını gördüm. Ramlerim bozuldu ya da çalışmıyor mu diye merak ettim. Sonra ramleri çıkarıp bi test edeyim dedim.
Tabii ilk işim google'da ''çalışan bilgisayardan ram çıkarırsam ne olur?'' aratmak oldu. Bir şey olmayacağı yazıyordu ilk makalede.
(o yazıyı yazana sevgilerimi iletiyorum.)
Sistem anında gitti.
Bilgisayarı geri açmaya çalıştığımda kasa çalıştı fanlar dönmeye başladı , her şey normal gözüküyordu ama ekran gelmedi . Çok bekledim ama gelmedi :(
bilgisayarcıya götürdüğümde en korktuğum şey anakartın ya da ramlerin arıza yapmasıydı fakat sonuç en beklemediğim yerden geldi.
Ekran kartım ve iki ramim de yanmış !
Ekran kartımın garantisi devam ediyor. O yüzden yarın arayıp garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sonuca gelecek olursak Bilgisayardan anlayan forumculara iki sorum olacak ;
Ekran kartımın bu işlemde yanma olasılığı nedir ?
Bu sebepten yandıysa sizce garanti karşılar mı ?
Dostlar merhaba
2022 yılında elimde ki sistemi dizdim ve 3 yıldır hiç bir oyunda kasma donma vs. yaşamadım. Rdr2 yi yüksek ayarlarda rahatlıkla 45 50 fps oynatan sistem
son 4 5 aydır google'a bile zorlanarak giriyor. Bilgisayarı sıfırladım windows'u yeniden kurdum ona rağmen düzelmedi. Crackli kullandığım 5 den fazla uygulama yüklü fakat
bunlar yüklü olmadığı zamanda da aynı sorunları yaşadığım için cracklere bağlamadım sorunu. Bilgisayarın performans değerlerine bakıyorum cpu'da ya da ram'de aşırı bir kullanım yok.
Bu sistemin derdi nedir yardımcı olabilir misiniz ?
Sistem Bilgisi :
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 94 (Bu ay: 94)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım