İcra Borcu Eşyalı Ev Haczi İşten Atılma
Merhaba değerli forum üyeleri
Bankalara ait borcumu ödeyemediğim için icraya verildim. Üstüme kayıtlı herhangi bir mal varlığı olmadığı için sadece maaş haczine gidildi. Geçen hafta evime ev haczi için icra kağıdı geldi ve uyapta ev haczini içeren yeni bir dava dosyası açıldı. Evim eşyalı kiralık içinde bana ait hiçbir şey yok ve kira sözleşmem var noter onaylı değil.Bu evden bir şey alabilirler mi . 1 saat öncede işten atıldım.Şehir değştireceğim ve ailemin yanına taşınacağım.İkametgahımı da oraya alacağım. Aile evine de icra yollarlar mı. Bana ait bir eşya olmasada çoğu eşyanın faturası vesaire bulmak imkansız gibi. Kıdem ve ihbar tazminatına zaten el koyacaklar alamayacağımı biliyorum ama iş yeri arabulucu ile 2-3 maaş ekstra para verecek attığı için. Bu paranın tamamı icraya gider mi yoksa yüzde 25 i kesilir kalanı bana mı kalır.
Özetle
1-Eşyalı kiralık kira sözleşmesi bulunan(Bütün eşyalar sözleşmede geçiyor) evimden eşya götürebilirler mi ?
2-Aile evine tekrar döneceğim ve ikametgahımı oraya alacağım. Aile evime icra gönderip bir şeyler alabilirler mi.
3-İşten atıldım kıdem ve ihbar tazminatı büyük ihtimal hepsi icraya gidecek. Arabulucu ile verilen 2-3 maaş paranın tamamı icraya gider mi yoksa yüzde 25 mi kesilir
Teşekkürlrr
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 83 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel