Geçenlerde arabayla mahallede dolaşırken bi mallık yaptım ve düzlükte arabayı 2. Vitese takıp pati çektirerek kaldırdım yani gazı kökleyip ayağımı debriyajdan bir anda çekteim ama bunu araç 2. Vitesteylen yaptım normal bir şekilde patinaj çekerek kalktı ama altımdan metal sesleri duydum sonra az ilerde durdum ve devam ettim ama araba birinci viteste zar zor kalktı aradan iki gün geçti arabayı denemek için tekrar yanına gittim arabayı çalıştırdım ama marşı öncekine göre 1-2 saniye geç aldı ve araba anormal bir şekilde ileri doğru hareket etmek istedi yani bunu hissettim sonra boştayken gaz verdiğimde yine aynı şekilde sanki araba vitesteymiş gibi hareket etmeye çalışıyordu kontak kapatırken filan kendini iler geri atıyor anormal bir şekilde titriyor sizce arabaya ne olmuş olabilir?
Arabayla dolaşırken 2. viteste kalkmak istedim arabayı biraz durdurdum sonra debriyaj basılıyken gazı kökledim devir 3000-3500 gördükten sonra ayağımı debriyajdan aniden çektim araç kalkarken arabanın altından birşeyler düşmüş gibi metal sesi geldi sonra durup 1. Viteste normal bir şekilde tekrar kalkmaya çalıştım ama sanki arabanın performansı düşmüş gibi devir düşüklerde seyrediyordu ve araba kendini öne anormal bir şekilde öne atıyordu büyük ihtimalle araca zarar verdim ama bu zararı hangi bölgeye verdiğimi merak ediyorum
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 142 (Bu ay: 142)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası