Samsung Odyssey Neo G8 32" G850N Nasıl?
PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah tonlarının derinliğine önem veriyorum. OLED monitörden ziyade IPS ya da VA panelleri tercih ediyorum, çünkü OLED teknolojisinin biraz daha gelişmesini bekleme taraftarıyım. Sizce Samsung Odyssey Neo G8 32" LS32BG850NPXUF Nasıl?
Asus ROG Strix XG27UCG Monitör Nasıl?
PC ve PlayStation 5 için monitör almayı planlıyorum. Amacım 4K deneyimini en iyi şekilde yaşamak. Kullanım alanlarım arasında oyun, video edit, ve fotoğraf düzenleme bulunuyor. Oyun oynarken 4K'nın keyfini çıkarıp renk dolgunluğunu tam anlamıyla deneyimlemek istiyorum. Özellikle siyah tonlarının derinliğine önem veriyorum. OLED monitörden ziyade IPS paneli öncelikli olarak tercih ediyorum, çünkü OLED teknolojisinin biraz daha gelişmesini bekleme taraftarıyım. Sizce Asus ROG Strix XG27UCG Monitör Nasıl?
Merhaba arkadaşlar,
Sony INZONE M9 (SDM-U27M90) model monitörü almak istiyorum, ancak ne yazık ki bulmakta zorlanıyorum. Hem online mağazaları hem de fiziksel teknoloji marketlerini araştırdım ama stok sorunu yaşıyorum.
Sarı sitede ikinci el olarak buldum, ama herhangi bir dönüş alamadım. Eğer bu monitörü satın alabileceğim bir yer, güvenilir bir platform ya da herhangi bir alternatif hakkında bilginiz varsa benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim. Benim gibi arayan başka kişiler de varsa burada paylaşım yaparak birbirimize destek olabiliriz.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 217 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör