Selamın aleyküm
Yedek su deposunda su yüksekliğinin artıp azaldığını fark ettim bundan sonra ara ara kontrol ediyordum fark ettikten 1 ay sonra yine kontrol ettiğim günde araç soğukken yedek su deposunda su kalmadığını gördüm 40 km ötedeki ustaya gittim ustaya gittiğimde yedek su deposundaki suyun full seviyesine geldiğini gördüm usta kaçak var mı diye kontrol etti bir şey göremedi bir sorun görünmüyor dedi ben de içindeki antifrizi değiştirdim şimdi takip ediyorum aracı fakat yine soğukken su azalıyor (min seviyesinden 1.5 2 parmak üstünde ) aracı sürdüğümde motor ısınınca yedek su deposundaki tekrar artarak ful çizgisine geliyor. Herhangi hararet sorunu da yok ama artıp azalma neden oluyor kimse bulamadı . 3 4 usta ya gösterdim sorun değil sana sorun çıkarmazlar diyor. Ben 1 yıldır bu aracı kullanıyorum ve 11 aydır hiç ful çizgisinden aşağı ya da yukarı oynadığını görmedim bir sorun olduğunu düşünüyorum. Contalarına baktırdım sorun yok deniliyor , radyatör kapağını değiştirdim yine sorun çözülmedi daha önce başına gelen biri veya sorunu anlayan bir usta varsa yardım edebilirse sevinirim.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri