Cadde'den sola doğru dönüş yapacaktım karşıda da bir abla vardı sağ taraftan gelen araç bana selektör yaptı çık gibisinde bende hafiften gaza dokundum abla benim arabanın önüne gelmiş direksiyonu kıvırdım benim aynama çarptı 1 veya 2 km hızla yani süratlı değildim düşme falan da olmadı sonra kafayı uzattım abla dedim iyimisin iyim ablacım da biraz dikkatli olsa da dedi bende az ileri çektim trafiği sıkıştırmıyım diye ablanın yanına gittim dedim abla iyimisin hastaneye gidelim mi 50 kere sordum istemedi gitmedi yani iyim dedi bende bir şey olursa abla haber verirsin dedim aynı mahallenin insanı çıktık o gece çay ocağında çalışıyordu hiç bir şeyi yoktu çay dağıtıyordu estesi gün de öyle çalışmış araba olayından 2 gün sonra kolunu alçıya almışlar kadın benden şikayetçi olmuş karakola çağırdılar beni 1 hafta sonra yok benle ilgilenmedi sormadı etmedi falan filan demiş memur bey öyle söyledi bende dedim abi sordum kaç kere sordum şahidim de var dedim memur bey dedi ki 2 kere geldi dedi ilk geldiğinde şikatçi olmadı 2. geldiğinde oldu dedi böyle bi saçmalık olabilir mi sonra ben ablayı olaydan 2 gün sonra gördüm gittim dedim abla geçmiş olsun koluna ne oldu diye bizim olaydan oldu dedi dedim abla 2 gün sonra mı anladılar kolunun çatladığını sıcağı sıcağına hissetmedim dedi bu nasıl sıcağa sıcağına anlamadım benim düşüncem bu kadına biri akıl verdi para koparmaya çalışıyor orda kamera da var mobese kamerası var avukata sordum hukuken haksızsın dedi bu nasıl haksızlık anlamadım bilgisi olan biri varsa beni aydınlatabilir mi ben süratli vurmadım kaçmadım etmedim kaç kere hastaneye gidelim mi diye sordum 1-2 km hızla dokundum koluna düşme olmadı bir şey olmadı nasıl çatlıyor kolu sonra beni uyaptan aradılar uzlaştırmak için karşı tarafın avukatı 100.000 TL talep etmiş uzlaşmak için böyle bi saçmalık olabilir mi o zaman bende gidelim bi arabaya dokunayım şikayetci olayım şimdi kafamda bir kaç soru daha var hukuka göre yaya her zaman haklımıdır ve bana avukat neden öyle dedi uğraşmak istemediği için mi öyle olduğu için mi çünkü ben haksız olduğumu düşünmüyorum olay anlattığım gibi ne eksik ne fazla mahkemeye çıktığımızda mobeselere falan bakarlar mı araştırırlar mı araştırırlarsa çok iyi olur çünkü orda herşey belli mobese kamerası var + ablanın geçtiği yerden 5 7 metre yukarda yaya geçiti var + süratli gitmiyorum kadın olduğu için yaya olduğu için bi yaralanma olduğu için direk mahkeme onu mu haklı görür bilgisi olan var mı acaba
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 560 (Bu ay: 560)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Trafik ve Biz