![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Otobüs Şöförü Yüzünden Laptopumun Ekranı Kırıldı
Merhaba bugün 19:00 civarında otobüse binmiştim. Otobüs çok doluydu otobüste 3 kapı var ön orta arka ben arkadaydım. Orta ve ön kapının duracak yazısı geldi düğmeye basıldı inmek için ama arka kapının düğmesine basılmamıştı olduğum kapının yerinde kamera da var bu arada. Otobüs basılmamasına rağmen açıyor kapıları şoför 2 3 defa ucu ucuna kurtardım fakat diğerine telefonum çaldı baktım. O arada diğer durağa yaklaşıyoruz. Düğmeye basan yok durak geldi durdu orta ön kapı açıldı sonrasından arka kapı açıldı laptopum arada kaldı çektim yine ama ekranı darbe aldı. Sinirlendim otobüsten indim baktım darbeye iz oluşmuş ekran kırıldığını söylediler. Bilgisayarcılar ekran panelinin değişmesi gerektiğini söyledi. Ben belediyeyi aradım talep oluşturdum kamera kayıtlarını amirler inceleyip dönüş yapılacak dediler. Sizce ne yapabilirim 17 yaşındayım bu arada sizce belediye ücreti karşılar mı?
Chatgpt Bana Bunu Önerdi :
Hukuki Destek ve Haklarınız:
17 yaşında olduğunuzu belirtmişsiniz; bu nedenle sizin adınıza hareket etmesi için bir ebeveyninizin veya vasinizin süreci desteklemesi faydalı olacaktır. Eğer belediye zararı karşılamayı reddederse, tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Tüketici hakem heyeti başvurusu genelde ücretsizdir ve 66.000 TL'ye kadar olan zararlarda geçerlidir (2025 için geçerli limit).
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 209 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)