Türk Telekom VDSL altyapı sorunu
İyi günler Türk Telekom müşterisiyim binamız 3 haneden oluşan müstakil bir ev binamızda ADSL altyapısı bulunmakta laikin bu hız artık yeterli gelmiyor binamızın hemen karşısında VDSL altyapısı bulunan internet/telefon kutusu var başvuru için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda VDSL altyapısının olduğunu onay vermem durumunda kullanabileceğimi söylediler.Onayı verdikten 5dk sonra işlem iptal edilmiş yaklaşık 4 aydır devamlı uğraşıyorum BTK’ya yazdım bir çözüm olmadı. E-devlet üzerinden cimer’e şikayette bulundum bir cevap alamadım.Linkedin uygulaması üzerinden Türk Telekom Ceo suna yazdım bir sonuç alamadım.Merkezi bir yerde oturmama rağmen halen daha VDSL altyapısını standart hizmet olarak alamıyorum.Bu konuda ne yapmam gerektiği hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa çok minnettar olurum.Artık sıkıldım.İyi forumlar.
Güncelleme:
2 hafta önce açmış olduğum altyapı şikayeti sonuçlandı. Sonuç olarak: “İletmiş olduğunuz talebinizle ilgili gerekli incelemeler tamamlanmıştır. İnternet erişim hizmetinden yaralandığınız lokasyonda VDSL hizmetinin tesis edilmesine yönelik talebinize istinaden yapılan kontrollerde, söz konusu lokasyonda VDSL altyapımız bulunmakta ancak bölgedeki talep yoğunluğu nedeniyle ek kapasite ihtiyacı oluşmaktadır. Mevcut imkanlar doğrultusunda altyapı dönüşümünün henüz gerçekleşmemiş olması nedeniyle hizmet sunumu mümkün olamamaktadır. Saygılarımızla.” denildi. Kendilerine taahhüt süresi bitimine kadar bekliyeceğimi bildirdim, belirttiğim tarihe kadar uygunluk sağlanmaması durumunda başka bir internet sağlayıcısına geçiceğimi söyledim.Bana başka çare bırakmadılar en yüksek 17 Mbps hız alabiliyorum en ucuza kim veriyorsa oraya geçicem.
Not:Fiber hizmeti sağlayamıyorlarsa kesinlikle Türk Telekom tercih edilmemeli.
İyi forumlar.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 208 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türk Telekom (TTNET)