4 saatlik uyku + oruç ile go!
saat 6 gibi uyudum, 12 gibi kalkarım demiştim ama 10'da kalktım. 1 saat falan oyalandım derse geçtim. saat 2'de fizik dersim var 2'ye kadar 3 saat tek blok çalışırım. dersten sonra biraz ara verip tekrar otururum. iftardan sonra da geceye kadar devam ederim. duruma göre sabaha kadar çalışırım.
yapılacaklar:
acil limit-türev/acil integral çözerim
orijinal trigo/orijinal türevde az biraz eksiğim vardı onları temizlerim.
orijinal analitik çözerim.
orijinal integralde fazla eksik vardı. onları yapmam lazım.
ayt fizik çembersel çözerim.
tyt türkçe için paragraf+cümlede anlam çözerim.
ilerleyen saatlerde güncellerim. lets go!
sahura kadar ders
sabah dışarı çıktım o yüzden gündüz çalışmalarım istediğim gibi geçmedi. iftardan sonra da geç oturdum derse. telafi etmem lazım o yüzden sahura kadar uyumak yok. ceza gibi düşünüyorum. kahvemi yaptım 4 saat çalışırım.
yapılacaklar:
acil integralden 1-2 testim kaldı hızlıca onları temizlerim.
fizik ayt elektrikten birkaç test çözerim.
orijinal trigoda biraz eksiğim vardı onları gideririm.
orijinal analitik çözerim.
saat 4 gibi revize ederim. no pain no gain!
sabır
yeni uyandım sayılır. iftara tam 5 saat var. iftara kadar 4 saat çalışsam geceye kadar da yine 4.5 / 5 saat civarı çalışırım günü 8-9 saatle kapatırım. evde olunca yanımda kimse olmadığı için zihnim kendine saldırıyor bunu aşmam lazım. sınava tam 107 gün var ama benim olayım hazirana ulaşmakta. o yüzden şurda tam 3 ayım var falan diyebilirim. 3 ay daha dişimi sıktıktan sonra benim zamanım gelecek. sabrın sonu selamet.
https://www.instagram.com/reel/DGk0QFBN9ZV/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
değişsin bir şeyler
yine depresifleştim. sanırım çok duygusal olmamdan kaynaklanıyor ama şu galeri denen illete ne zaman girsem kötü oluyorum. aslında çok bir şey kalmadı şurda 100-110 gün sonra muhtemelen hayatımın güzel zamanlarına yelken açmış olacağım. ama engellere ve sıkıntıya o kadar alıştım ki 100 gün nasıl geçecek diye sıkıntıya giriyorum. şu an 5 saati devirdim. az sonra orucu açar biraz dinlenip tekrar başlarım. gece 2'ye kadar uyumamaya çalışırım.
dün kırtasiyeye gittim mükemmel branş denemeleri gördüm. branş denemesi çözmeye bayılırım özellikle fende. 1.5 ay falan daha soru bankalarını temizlerim sonra branş çözerim. branş eğlenceli olduğu için şurda 1.5 ay sıkıntı. 1 ay zaten ramazan. hadi oğlum biraz daha sık dişini. ihanet edenlere inat!
son 100 gün günlüğü
mezun senesi yalnızlığını bilenler bilir. üstüne üstlük yaşanılan ağır olaylar, üzücü şeyler vs derken insan ya birilerine bir şeyler anlatmak ya da günlük yazmak istiyor. 2.mezunum ve bu sene o sınavı parçalamaktan başka çarem yok. kazanmak istiyor değilim, kazanmak zorundayım. bu sene bu zamana kadar adam akıllı dolu geçirdiğim günüm olmadı. en dolu dediğim gün max 7 saat çalışmışımdır ve böyle devam edersem istediğim sonuca ulaşamayacağım. kendime çekidüzen vermem lazım ve bu yüzden bir şeyleri değiştirmem gerektiğinin farkına vardım. bana bir düzen kaynağı olur diye bu hesabı açtım. canım sıkıldığında içimi dökerim, yaptıklarımı yazarım, yapacaklarımı yazarım.
güncel netlerim tyt 90-100 ayt 55-60 arası. ramazan sonunda tyt 100'e ayt 65'e çıkacağımın sözünü verdim. bugün de kendime haftalık mükemmel bir program hazırladım. oruçtan dolayı gündüz çalışmalarım aksıyor, gece çalışmaya da alışık olmadığım için zorlanıyorum ama alışırım diye tahmin ediyorum. bu hafta bi deneyeceğim. program şu an günlük 8-9 saat civarı. zamanla arttırırım, son 40 50 günde de günde 12 13 saatin altına düşmem. bir de rekorumu kırmak istiyorum, geçen sene 13 saati görmüştüm bu sene kalan 100 günde bir kere de olsa 15 saati görmeden seneyi bitirmeyeceğim. buraya yazdıklarım da kendime verdiğim sözün ispatı olsun. gün sonu değerlendirmelerini yazarım.
vesselam
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 364 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet