mezun senesi yalnızlığını bilenler bilir. üstüne üstlük yaşanılan ağır olaylar, üzücü şeyler vs derken insan ya birilerine bir şeyler anlatmak ya da günlük yazmak istiyor. 2.mezunum ve bu sene o sınavı parçalamaktan başka çarem yok. kazanmak istiyor değilim, kazanmak zorundayım. bu sene bu zamana kadar adam akıllı dolu geçirdiğim günüm olmadı. en dolu dediğim gün max 7 saat çalışmışımdır ve böyle devam edersem istediğim sonuca ulaşamayacağım. kendime çekidüzen vermem lazım ve bu yüzden bir şeyleri değiştirmem gerektiğinin farkına vardım. bana bir düzen kaynağı olur diye bu hesabı açtım. canım sıkıldığında içimi dökerim, yaptıklarımı yazarım, yapacaklarımı yazarım. güncel netlerim tyt 90-100 ayt 55-60 arası. ramazan sonunda tyt 100'e ayt 65'e çıkacağımın sözünü verdim. bugün de kendime haftalık mükemmel bir program hazırladım. oruçtan dolayı gündüz çalışmalarım aksıyor, gece çalışmaya da alışık olmadığım için zorlanıyorum ama alışırım diye tahmin ediyorum. bu hafta bi deneyeceğim. program şu an günlük 8-9 saat civarı. zamanla arttırırım, son 40 50 günde de günde 12 13 saatin altına düşmem. bir de rekorumu kırmak istiyorum, geçen sene 13 saati görmüştüm bu sene kalan 100 günde bir kere de olsa 15 saati görmeden seneyi bitirmeyeceğim. buraya yazdıklarım da kendime verdiğim sözün ispatı olsun. gün sonu değerlendirmelerini yazarım. vesselam |
Bildirim