Şimdi Ara

volcano son 93 gün günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15mart2022
    dersaneden geldim bidaha gitmiycem gibi soru çözüm ve deneme günleri dışında uğramam gibi
    bireysel de 7saat35dk
    ayt mat denemesi 34-2
    ayt sos denemesi 32-5 (zordu)
    deneme analiz tyt geçen hafta girmiştim tr 36-3 mat 31-2 sps 17-3 fen7-6 toplam 87
    biyoloji canlılar alemi çalışıldı soru çözüldü
    geometri silindir koni çalışıldı soru çözüldü
    16 mart 2022 8saat45 dk
    tyt denemesi
    soru çözümü etütü
    geo soru çözümü
    geo küre videosu
    tyt biyoloji test
    edebiyar halk edebiyatı tekrar
    17mart 2022 8 saat5dk
    bir ayt denemesi soru çözümü edebiyat geomrtri konu çalışması cart curt
    18 mart 2022 7 saat 50 dk
    bir mat branş bir sos 1 deneme tyt deneme birikti analiz geo konu çalışması bir edebiyat deneme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolcann -- 19 Mart 2023; 18:7:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bugüb deneme oldum ayt branş mat 31-2 sos 37-1 geldi tm yim tyt 85 civarı +2-2 oynuyor hedef ilk bin obp 85 mezunuz neler yaptığımı yaznaya başlıycam yarından itibaren

• ayt sos netin bayağı iyiymiş kanka

• Merve Olcan sanarken Mr. Volkan çıkması şoku

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim dost toprak yayınları sos denemesiydi byndan önceki farklı yayında 35-3 gelmişti -fikir vermesi açısından-

• heheheh hatırladım .şimdi biz mezunuz bakalım becericekmiyiz q ama süreç çok zormuş

• mrvolcann kullanıcısına yanıt
    Yaparsınız hocam netleriniz güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah hocam inşallah

nasıl çalıştın genel olarak

Pp-yorum uyumsuzlugu

• olm ben hesabı açtığımda 2021 di militaristim bu pp deki adamı sebiyodum kuleli lisesine bile gitmiştim ziyarete ama 180 derece döndüm pp deki insan devletçi ihtilalci cuntacı kişinin inanç hürriyetine saldıran birisi ibret olsun diye kaldırmıycam

• tarih biliyodum 8.sınıfta lgs zamanı kastım sonra hobi olarakta bakıyodum hep öyle biliyorum coğradyada öyke genel olarak iklim harita bilgisi ortaokuldan geliyo edebiyat ise dersane artı rüştü hoca iyi bu kadar cumhuriyet kaldırılması işime gekdi ama lti kaldırılması hiç yaramadı çinkü ben o konuları apot+3Dden bitirmiştim :(((

buna ne sebep oldu hocam daha önceden bu özelliklerini bilmiyor muydunuz ismail karadayının

Hocam ben militarist değilim ama bence ppdeki adam zamanında ülke istikbali için elinden geleni yaptı doğru veya yanlış orasi tartışılır herkes icin ama anayasaya sahip çıktı. Zaten o generallerin çoğuna dava açıldı,hapis yattılar

• evet o noktaya gelmeden önceki süreci yok sayıyorlar

• up başarılar hocam fullenir bu netlerden ayt

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman ergendim ben 16 da ergenliğe girdim galiba 2020 den beri böyle hitler meraklısı üstün ırk savunan -hala savunurum ırkın ırka üstünlüğü yok kabul ama kültürün kültüre üstünlüğü var ve üstün ırk o barbar vahşi cermenler değil 1-japonlar 2-latinler (yani romalılar)-kemalist ,ateist-hala öyle hep öyleydi- tam bi kindardım sonra dönüşüm geçirdim yazardımda uyucam belki sonra yazarım

z kusagi secime yakin ne oldu abi ya aklimi yitircem bi kısmi inceci bi kısmi seriatci oldu simdiyi mi buldunuz aga ahsıakdksl

Hocam su an yorgunum uzun yazamayacagim ama TSK yaptırım gücünü Anayasadan alıyor ve anayasaya sahip çıkması gerekiyor. Necmettin Erbakan tarikat üyeleri ile ziyafet düzenleyip aykırı işler yapmasi, sokaklarda yine ülke rejimini bozmaya yönelik "şeriat isteriz" tarzi söylemlerin artmasına karşılık görevini yerine getirmeye çalıştı. Yani halk cumhuriyeti istiyor, istemiyor çok da önemli değil anayasada yazan neyse o.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.