Şimdi Ara

0'DAN TEKRAR BAŞLIYORUM ll SON 65 (GÜNLÜK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
7
Favori
3.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bugün biraz önce böyle bir karar aldım ve karardan dönmeyeceğim.

Burada günlük tutmak istiyorum kısa kısa. Böyle bir şeyin mümkün olacağını göstermek istiyorum 2 ayda bütün konuların bitirilebileceğini. Üstüne sb de çözücem deneme de atıcam her şey mümkün ve tekrar 0 dan bitirmenin bana sınava da bu kadar kısa süre kalmışken çok yararının olacağını düşünüyorum çünkü konular hala akılda olacak. Kendim bir plan oluşturdum bile..
    Günlük çalışma sürem ise 12+ saat olucak. Bazen 13-14-15-16 saatleri görebilirim bu sürede.

Bana günlükte katılmak isteyen varsa beklerim. Her gün gece 12 civarlarında editliycem.

Kullandığım kaynaklarıda belirteyim.
    Matematik: KAF 1-2-3-4, Karekök tyt,yks
    Fizik: Karaağaç fasikülleri + umut öncül
    Kimya: Apotemi YKS-TYT SB + Kimya adası.
    Biyoloji: Selin hoca + Palme ka+sb
    Türkçe: Önder hoca + 300 Soruda YGS Türkçe
    Geometri: Nejdet hoca + Birey b gelişim + Karekök yks

Gerekli gördüğüm yerlerde video izliyorum. Bazende direk kendim çalışıyorum. Videoları genelde zaman kaybetmemek adına 2xde izliyorum. Sonrasında da soru bankasından hallediyorum.

18 NİSAN
    Trigonometri Yarım açı kısmına kadar ilerledim.
    Modern atom teorisi konu anlatım kısmı bitti.
    Türkçe adlar bitti.
    Geometriden Çokgenleri hallettim biraz soru çözdüm.
    Sinir sisteminde 2 video izledim Selin Hocadan.
    Fizikte Basınç kısmı konu anlatım kısmını bitirdim.

19 NİSAN
    Çokgende soru bankalarını hallettim.
    Trigonometri yarım açılar bitti.
    Zamir hallettim.
    Biyoloji sinir sistemi konu kısmı bitti.

Bugün tam verimli geçti diyemem. Fizik ve kimya adına bir şey yapamadım.

20 NİSAN
    Biyoloji sinir sistemi soru bankalarından çözdüm bitti.
    Sıfat bitti.
    Basınçı karaağaçtan testlerini çözdüm.
    Modern atom teorisiyle ilgili sbden gerekli yer çözüldü.

Bugünde istediğim şekilde geçmedi. Hızlanmam gerekiyor.

21 NİSAN
    Zarf bitti
    Dörtgen konu bitti birazda soru çözdüm
    Trigonometri ters trigonometrik fonksiyonlar hallettim birazda denklem baktım.

Bomboş bir gün daha... sorun yok.

22 NİSAN
    Dörtgende soru bankasını hallettim
    İlgeç bağlaç ünlem bitti.

Bugünüde 0 sayabiliriz. Programımı gözden geçirdim bugün. Daha ısınma turları sayabiliriz. Sabah kalktığımda tam olarak başlıycam. Vakit kaybına yer yok daha fazla. Bu haftayı programa uyum sağlama süreci olarak değerlendiriyorum.

23 NİSAN

Kimyasal hesaplar konu anlatımı baktım.
    Bağıl hareket - bileşik hareket konu kısmına çalıştım.
    Sinir sisteminde bir soru bankasından daha çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kancaaa -- 24 Nisan 2018; 0:41:9 >

• Takipteyim hocam kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedef kaç k hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes uyumayı unutma sakın kolay gelsin

• Kardeş bence bi deneme ol eksik konularına öncelik ver deneme üzerinden git. Yerinde sayarsın yoksa

• takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 18 Nisan 2018; 15:24:11 >
  • Günlük sen 12 13 14 gör de böyle bir şey yap.Demesi kolay.Böyle bir şey saçmalık benden sana tavsiye deneme çöz eksiklerini kapat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben de seninle aynı durumdayım hatta benim durum daha da karmaşık diyebilirim ve hedefim aynı. İlerleyen zamanlarda tekrardan yazacağım konuya.
  • Sayısal mısın ? TM misin ? Hedefin hangi bölüm ? Kaç bin sıralama hedefliyorsun ? Bir söyleseydin de yorum yapaydık.
  • Teşekkürler
  • Sayısalım.

Hedef olarak belirli bir hedefim yok. Kendime 10k diyip beynimi o şekilde sınırlandırmak istemiyorum. Ben çalıştığım konularda hepsini fullemek için çalışıcam. Sınav anına göre birinci bile olabilirim belli olmaz

İstediğim bölüm ise Endüstri Mühendisliği.
  • Kancaaa kullanıcısına yanıt
    benimde endüstri hangi üniyi istiyorsun
  • Doğru diyorsunuz. Eksiklerimi çıkardım zaten. Soru kaçırmadığım konularda gidip 200-300 soru çözmem bu saatten sonra. Bilinçli bir şekilde ilerliycem. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Sayısalım.

Hedef olarak belirli bir hedefim yok. Kendime 10k diyip beynimi o şekilde sınırlandırmak istemiyorum. Ben çalıştığım konularda hepsini fullemek için çalışıcam. Sınav anına göre birinci bile olabilirim belli olmaz

İstediğim bölüm ise Endüstri Mühendisliği.
    Şuan kaç net yapıyorsun?
  • ekle hocam yapalım şu işi. bu saatten sonra ders dışında bi iş yapmak saçmalık olur, çalışma süreleri kesinlikle mantıklı olmuş.
  • Şuan ki netlerin kaç?
    Son 10 gün konu çalışmak yerine full deneme atmak çok daha verimli olur. Programını ona göre yap. Kolay gelsin
    Not: 65 gün değil 73 gün veya 74 gün var. (Kaç gün olduğunu sayamıyorum artık :(
  • SON 72 GÜN DİYE EDİTLE

• Kafandaki programı biraz anlatabilir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende iki gündür yatıyorum çok sıkıldım birşeyler yapıp acilen toparlanmam lazım ertelenmesi kötü oldu benim için

• Durum kötü değil ama önemi yok zaten amacımda sıfırdan başlamak. Bu günlüğün amacı bu. Geçmişte yaptığım çalışmaların hepsini çöpe atmış gibi sıfırdan bir başlangıç.

Yaptığım programa göre denemelere 1 ay kala başlayabiliyorum. Yeterli gibi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.