Bildirim
O
@ovn

"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
ovn (Orhan Nur) · Araç tercih-kıyaslama altına konu açtı.
geçen ay
3 araç arasında kaldım yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar Aramadığım sormadığım kimse kalmadı herkes farklı bir cevap veriyor. Benim de aklıma gençliğimin forumu donanımhabere yeniden üye olup sormak geldi. Lütfen özellikle kullanıcılarından yorum bekliyorum.
Amacım gösterişli + beni sanayiye çok uğratmaması + konforlu. Kısaca arabanın 0'dan 100'ü ya da az yakması önemli değil. Şehiriçinde kullanıyorum zaten. İşimle evim arası 20 dakika. Onda da trafik var. O yüzden yakıt ve hız konusu beni çok alakadar etmiyor.
- Mercedes CLA 180D - 2016 model - 170.000 KM. Çok gösterişli. Aşırı hoşuma gitti ama KM'si çok yüksek reno motoru için. Bi de dizel modellerinde sıkıntı varmış çok arıza veriyormuş. Genelde yan sanayi parçalar kullanıyorum ama konu mercedes olduğu için onlar da pahalı mıdır diye düşünüyorum
- Audi A3 Sedan - 2020 model - 120.000 KM. Sanırım aklıma en yatan.
- Aralarında en ne alaka olan. Citroen e-C4x - 2024 model - 6000 KM - Çok konforlu. Teknolojisi çok iyi. Gösterişi de iyi ama elektrikli araba sonuçta bi de Citroen. Ayrıca apartmanda yaşıyorum.
Maksimum 1 milyon 300'e kadar çıkabilirim. Sizinde önerilerinize açığım. Lütfen birisi bana bir yol göstersin
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 650 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 650 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil Genel
Mesajları

İkinci El Referansları