Merhaba arkadaşlar Aramadığım sormadığım kimse kalmadı herkes farklı bir cevap veriyor. Benim de aklıma gençliğimin forumu donanımhabere yeniden üye olup sormak geldi. Lütfen özellikle kullanıcılarından yorum bekliyorum. Amacım gösterişli + beni sanayiye çok uğratmaması + konforlu. Kısaca arabanın 0'dan 100'ü ya da az yakması önemli değil. Şehiriçinde kullanıyorum zaten. İşimle evim arası 20 dakika. Onda da trafik var. O yüzden yakıt ve hız konusu beni çok alakadar etmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovn -- 9 Mart 2025; 0:0:54 > |
3 araç arasında kaldım yardım lütfen

-
-
Şehir içi kullanıyorsun 9 yaşında dizel alma,
A3 premium araç değil, km yüksek, kısa süreli kullanacak isen alınabilir şanzımana iyi baktırmak şartıyla.
Şehir içi kullandığın için C4 x olabilir veya benzinlisini düşünebilirsin. Benzinliyi uzun süreli kullanacak isen 50 binde bir triger değiştirmek şartıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 9 Mart 2025; 0:25:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli tercih edecekseniz bence uzaktan erişim önemli. Her ne kadar yüksek kar marjı ile satsa da byd dolphin ya da atto 3 düşünürdüm ben. Yakın zamanda uzaktan erişimi açtılar
Gösteriş kısmı hariç tüm isteklerinizi karşılayacak araç,
Toyota Corolla Hybrid 2020 model ve üstü..
2023 modelden sonrası 140hp’dir. Konfor ve yakıt konusunda C segmentte emsalsiz..
En eksi yanı yalıtım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peugeot e-2008 2023 model 80000 KM'de eklendi tercihlerime. Ne yapacağım şimdi :)
-
Merhaba. Düşünürseniz eğer MG ZS aracım satılık. 6 aylık 3100km de. Ekonomik sıkıntılardan dolayı satıyorum. Maksimum fiyatınıza yakın bir fiyata. PM atabilirsiniz aracı beğenirseniz.
Konfor ve prestij için Mercdees, Daha az konfor ve gösteriş için audi, c4x liste dışı, citroen düşünüyorsanız konfor tarafında en iyisi c5 aircross, mercedesvari konfora sahiptir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 10 Mart 2025; 1:58:8 > -
C5 aircross, CLA'yı konfor olarak 5 kere cebinden çıkarır. C4x'e binmedim ama oda 3-4 kere falan çıkarabilir.
Sene 2002 gibi ezbere yazmasak artık. alt sınıf hatta orta sınıfa kadar Mercedes'lerde hiç bir konfor baskınlığı yok, hatta zayıf bile kalıyorlar rakiplerine göre. CLA'da hele arkada bacaklar iki büklüm, kafa küçük emrah gibi eğik, kazık gibi süspansiyonla hopdedi zıpdedi gidiyorsun yolda.
Gösteriş prestij konusu ayrı. alt sınıf bile olsa CLA AMG'lerin bir kesimde bir miktar prestiji her zaman vardır. A3'de yok bu böyle bir tat. CLA bakılacaksa 200 bakılmalı bence.
-
Kafan daha da karışacak gibi ama,elindeki bütçeyle kia xceed 1.5 tgdi alinir,9 yaşındaki mercedes ya da 5 yasindaki audi den cok daha mantikli bir tercih olur.
Konfor ve prestij için A3 tercih ederdim .
adam mercedes yazmış sen toyota diyorsun . çöp içmekan + kol gibi vergi + gitmeyen atmosferik motor arasa zaten hemen toyotaya yönelirdi merak etme.
-
En Beğenilen Yanıtlar

adam mercedes yazmış sen toyota diyorsun . çöp içmekan + kol gibi vergi + gitmeyen atmosferik motor arasa zaten hemen toyotaya yönelirdi merak etme. |
Gösteriş kısmı hariç tüm isteklerinizi karşılayacak araç,
Toyota Corolla Hybrid 2020 model ve üstü.. 2023 modelden sonrası 140hp’dir. Konfor ve yakıt konusunda C segmentte emsalsiz.. En eksi yanı yalıtım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X