Ghosting kontrol
Merhabalar,
Aşağıdaki linkteki ürünü yeni satın aldım. Fakat test ettiğimde monitorün alt tarafında pubg de ghostin var gibi duruyor. Emin de olamadım çok bilgim yok bu konularda. Bir bakabilir misiniz bu sorun nedir ? İade etmeli miyim ?
Topladığımız sisteme yorumlar .
Toplamayı düşündüğüm sistem için seri görüşlerinizi bildirir misiniz ?

ACİLL Monitör tavsiyesi beyler.
Ryzen 9 9950x, 5070TI sistemim için bir adet 27 inç 180 hz veya üzeri, IPS panel 2k monitör. Bir adet de 4k renkleri güzel gösteren video edit renderlarda kullanabileceğim IPS monitör tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem 16k. Şimdiden teşekkürler.
Ryzen 9950X, 5070TI, 64 GB Ram Sistem için Monitör Tavsiyesi
Merhabalar,
9950x, 5070TI sistemim için 2 adet monitör alacağım. Bir tanesi 24 veya 27 inç - 2K 180 yahut üstünde hz değerinde, düşük gecikmeli, pivot özellikli IPS panel olmalı. Diğer monitör 27 inç yahut 32 inç mümkünse curve, 10 bit renkleri doğru veren 4K video edit işlerinde vs kullanmak için bir monitör olmalı, bu monitörde hz değerleri vs önemli değil, 60 75 vs olabilir.
Bütçem toplam 15-16k civarı. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar.
Render, modelleme yapmak için kullanacağım bir bilgisayar toparladım. Intel işlemciler burada zorunlu bana kalırsa. Bu nedenle AMD işlemciler hariç tüm önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 427 (Bu ay: 427)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware