Merhabalar. Render, modelleme yapmak için kullanacağım bir bilgisayar toparladım. Intel işlemciler burada zorunlu bana kalırsa. Bu nedenle AMD işlemciler hariç tüm önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. ![]() |
İş bilgisayarımı topluyorum, değerlendirir misiniz ?

-
-
İş bilgisayarını tanımlayın. Hangi uygulamalar için kullanılacak vs.
14700k'yı soğutmak ağır işlemlerde hiç basit olmayacak. 280w tdpye ulaşıyor işlemci. Ütopik bir rakam.
-
Blender, autocad, solidwork ve adobe premi. kullanacağım. Blender'da 2k, 4k render ve animasyonlar oluşturma ve modelleme için kullanacağım.
-
9900x daha mantıklı kolay soğur verimli olur yükseltme seçeneğide cabası.
4sene soket desteği verildi şimdi alıp 4 sene kullansan 4, senenin sonunda aynı anakarta o zamanki güncel işlmeciyi takıp 4 sene daha gidersin 8 sene ömrü olmuş olur
-
imza kaşe.
-
Peki 9900x işlemci için anakart ATX olarak ne önerirsiniz ? Bütçe 8k max
-
intel işlemciye mecbursun kullandığınız programlardan ötürü bence sisteminiz güzel. Tek soru işaretim ısınma problemi olurmu uzun renderlarda
-
Nasıl mecbur? Kullandığı tüm programlar çok çekirdek performansı üzerine kurulu.
Tomahawk güzel anakart. O alınabilir.
-
Ben kendim AMD kurucam ama iş makinesinde ve uygulamarında intel hala önde bunu testlere bakarak anlayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X