Samsung NP530U3b-A01 Bios Patlattım :(
Arkadaşlar herkese merhaba
Samsung NP530U3b-A01 Ultrabook'um var, üzerine windows 11 kurdum ve driverları güncellemek isterken BIOS update yapayım dedim. Windows 11 üzerinden üzerinden Samsung Bios Update programını kullandığımda windows MAVİ EKRAN vererek update işlemini yarıda kesiyordu. Bende Hiren Boot CD ile sistemi açtım ve hiren boot cd üzerindeki mini windows 10 üzerinden indirmiş olduğum dosyayı (ITEM_20130405_1079_WIN_13XK.exe) dosyasını çalıştırarak güncelleme işlemini yaptım. Sonrasında restart ettiğimde bir daha ultrabook'um hiç açılmadı.
Daha öncesinde setup menüsüne girdiğim zaman
BIOS version : 05XK
MICOM version : 13XK
yazıyordu. Güncellemeden sonra
BIOS version : 13XK
MICOM version : 13XK
şeklinde oldu. Ama hiç bir şekilde açılmıyor. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
Teşekkürler.
Arkadaşlar herkese merhaba.
elimde eski bir laptop vardı, Asus f3sg. Windows 10 kurdum ve güncellemeleri alırken farkettim, aşırı derecede yavaş indiriyordu. Kablonet kullanıyorum 50Mbit internet hızım mevcut ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 4Mbit ile indirdiğini farkettim. Laptopun wireless donanımı "Intel Wireless WifeLink 4965AGB" Bunun üzerine kısa internetten kısa bir araştırma yaptım ve bu videoyu buldum
Bu videodaki işlemleri yaptıktan sonra internet hızım 20Mbit'e kadar yükseldi ama 50Mbit görmüyor.
Evde başka bir laptopum daha var Lenovo E15 üzerinden test ettiğimde 50Mbit görüyor.
Sizce sorunum nedir arkadaşlar?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Selamlar.
kablo olmadan tv izlemek
|
syrox t704 sistem alanını genişletmek
Asus Me176cx Tablet Sorunu
|
Ankara'da Yatırım için Ev
|
Samsung Galaxy S3 Siyah Ekran (İç ekran çatlaması/kırılması)
|
|
samsung 80gb hdd 8 (sekiz) defa kafa atıyor
|
Megane 2 sabah-akşam çalışma sorunu (Benzin Pompasımı)
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 31.756 (Bu ay: 971)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar