sysinfocab ve svchost
Yatirimlik Arac
|
Merhaba arkadaşlar
i7 12700H
32 gb ram
2 tb sd
16 inç ekran
windows 11
rtx 3060
temel olarak bu özellikleri filtrelediğimde karşıma HP victus ve omen serisi, ve Lenovo Ideapad Gaming PAd 3 ve Legion 5 pro serileri çıkıyor. Bu seriler özelinde hangisini önerirsiniz? Kronik sorunları vs olan ve uzak durmam gereken hangileridir?
victus 37.200 tl
omen 42600 tl
ideapad gaming 3 50.500 tl
legion 5 pro 66.600 tl
Marka Karmaşası
Merhaba arkadaşlar
Gaming laptop alma arefesindeyim. İstediğim özellikler belli fakat o özelliklerdeki marka ve modeller konusunda kullanıcı yorumuna ulaşmak çok zor. İstediğim özelliklerde pek çok marka ve model var ama onların kronik sorunlarını, ısınma vs. çok merak ediyorum. Aşağıda yazacağım marka ve modeller konusunda az çok bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzak dur diyeceğiniz markalar hangileri olurdu?
Lenovo ThinkBook serisi
Casper Excalibur serisi
HP Victus
Monster Tulpar
MSI Katana
MSI GF75 Thin
MSI GS75 Stealth
Dell Inspiron 16 Plus
Upload Hızı Sorunu
Merhaba
Türk Telekom Fiber 50 Mbps paketi kullanıyorum. Download hızı ölçümünde herhangi bir sıkıntı yok ama upload hızı 1 Mbps bile çıkmıyor ölçümlerde. PC yeniden başlat, modem yeniden başlat, mobil telefondan ölçüm gibi şeyler denedim ama sonuç aynı. Müşteri hizmetlerine bağlandım, onlara göre arıza, sıkıntı yok, yapacak birşeyimiz yok dediler.
Sizce sorun ne olabilir, ne yapmam lazım?
S20 FE vs Note 20
Aralarında 2900 TL fark var. Sizce bu farka değer mi? İncelemelerde neredeyse iki telefonu bir tutmuşlar. FE'nin şarj ve ısınma gibi bazı sorunlarını okudum ama güncelleme ile düzeledi mi acaba? Kamera, resim, video çekme kalitesi açısından hem ön kamera hem arka kameralar ile hangisi ön plana çıkıyor? Aralarında çok fark var mı? Note 20 bir amiral gemisi. FE için de amiral gemisi deniyor fakat S20 ye oranla özellikleri seyreltilmiş olduğu için ben öyle görmüyorum, fakat izlediğim inceleme videolarında Note 20 nin de ezici bir üstünlüğü dile getirilmedi. Siz neler düşünüyorsunuz?
Faiz Sorusu
145 TL 12 ay taksit yapılmak isteniyor. Banka aylık 1.89 faiz uyguluyor. Bunun geri aylık taksit ödeme tutarı ve toplam geri ödenecek tutar nasıl hesaplanır?
Dongle
|
170-175 Bin TL'niz olsa ne alırdınız? (Otomatik Vites)
|
Lazer Yazıcı vs Mürekkep Tanklı Yazıcı
|
Meslek: Öğretim Görevlisi
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.058
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.737 (Bu ay: 238)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri