Şimdi Ara

Marka Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gaming laptop alma arefesindeyim. İstediğim özellikler belli fakat o özelliklerdeki marka ve modeller konusunda kullanıcı yorumuna ulaşmak çok zor. İstediğim özelliklerde pek çok marka ve model var ama onların kronik sorunlarını, ısınma vs. çok merak ediyorum. Aşağıda yazacağım marka ve modeller konusunda az çok bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Özellikle uzak dur diyeceğiniz markalar hangileri olurdu?

Lenovo ThinkBook serisi

Casper Excalibur serisi

HP Victus

Monster Tulpar

MSI Katana

MSI GF75 Thin

MSI GS75 Stealth

Dell Inspiron 16 Plus

• Hiçbiri. Bütçen ne?

• Hiçbiri mi??  30bine kadar çıkabilirim. Üstü zor.

• İtopya’da Legion 5 3070/5800H var, onu al kesin.
  • www.itopya.com
    Lenovo Legion 5 17ACH6H AMD Ryzen 7 5800H 16GB DDR4 RTX3070 GDDR6 8GB 1TB SSD 17.3" FHD 144Hz FreeDos Notebook | ITOPYA
    https://www.itopya.com/lenovo-legion-5-17ach6h-amd-ryzen-7-5800h-16gb-ddr4-rtx3070-gddr6-8gb-1tb-ssd-173-fhd-144hz-freedo_u16244

Bunu diyorsunuz sanırım?

• Aynen hocam.
  • Bu bilgisayarı benim yukarıda yazdığım bilgisayarlardan öne çıkaran şey/ler nelerdir?

• goxelgokcell G kullanıcısına yanıt
    Çok iyi soğutması, sağlam kasası, üretim kalitesi, kullanılan stok termal macun aşırı aşırı iyi onu eklemeden geçmeyeyim. 300W adaptör Max-P olması ve MUX switchi var. 3 yıl premium care garantisi de cabası.
  • Bu arada fiyatları takip edin haftasonu alın. İtopya haftasonu fiyatını düşürüyor laptopun. Geçen haftasonu hepsiburada da güzel indirimler vardı haftasonu.

• Bu bütçeyle RTX3070 ekran kartlı bu canavarı alabilirsiniz hocam.

https://www.hepsiburada.com/msi-gp66-leopard-11ug-046xtr-intel-core-i7-11800h-16gb-512gb-ssd-rtx-3070-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000006G7VM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.