|
Bildirim
|
Mevzu audio ise zaten kısıtlı marka vardır . Türkiyede audio sınıfı kondansatör bulunmamaktadır . bu kondansatörler özel yapım ipek folyo veya seramik folyo bileşenlidir , ses sinyalinin daha kusursuz gürültüsüz akratrılmasını sağlar .
Fiyatları oldukça pahalıdır , güzel yurdumda audio işine kafa yoran pek az kişi olduğundan hiç bir ithalatçı getirmez , kendi imkanları ile ithal ederiz . Elna silmic 2 serisi oldukça kaliteli seridir , ayrıca Nichicon Muse ve fine gold serileri audio ihtiyaçlarını karşılar . Sanyo , Panasonic , Vıshay BC ,Mundorf markalarda oldukça başarılıdır . Ülkemizde bunların hiçbirini satın alamazsınız .. Ebay ve aliexpress de replikları boldur , yurtdışı ciddi firmalardan nakliye + gümörük ödüyerek satın alabilirsiniz . |
Cok haklisiniz ses bizim insanimiz icin gereksiz bisey ben amlifikator alicam diyorum adam be gerek var dugun salonumu isleticen diyor. Adamin ses sistemiyle karsilastigi tek nokta dugun. Bu bakis acisina sahip insablarla yasiyoruz. Eskiden bunlarin baska bir versiyonuda ne yapican bilgisayar alip basimiza muhasebecimi olacan diyen tiplerdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 15 Mart 2020; 19:10:17 > |
|
|
|
|
|
aliexpress de Nichicon 134 tl neden bu pahalı ki orjinal mi fake mi emin değilim beko m655 r televizyon uygun mu almışken kaliteli bişey almak istiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginsen10 -- 14 Temmuz 2021; 16:49:2 > |
Kondansatörlerin ömrü çalışma ısıları ile paralel düşer. Üretici verisi örneğin 85 derece çalışma ısısında 1500 saat gibi bir değer verilir. O nedenle sonsuz ömürlü gibi düşünmeyin. Kullanıldığı yere , çevre şartlarına vs göre değişim gösterir. Piyasadan sorup kaliteli yada bildik markalardan isteyin verirler. O kadar da bulunmayan bir malzeme değil. Sadece özel amaçlı (smps ve ses uygulamalarında (hifi) kaliteli bulmak zor. |
kendeil kondansatör nasıl iyi mi K054001010PM0B030 |
İyidir |