Kablolu/kablosuz ağdan güncelleme/bağlantı sorunu
Ben telefonumdan/bilgisayarımdan internete çok rahat girebiliyorum ve sorunsuz kullanıyorum. Samsung cep telefonunum yazılım güncellemesi geldi. Ancak telefonumun yazılımını güncelle dediğim zaman evimdeki internetten Wİ-Fİ ile güncelleyemiyorum. Mobil ağa bağlandığım zaman hemen inmeye başlıyor. Evde Türk Telekom internet kullanıyorum. Telefonumda da yine Türk Telekom kullanıyorum. Windows 11 güncellemeleri ev ağım (kablolu/kablosuz) üzerinden başlamıyor ama mobile ağa bağlanınca indirmeler hemen başlıyor. Epic Games'ten indirme yapmıyor ama mobil ağa bağlanınca sorunsuz indirme yapıyor. Steam'de de benzer sorunlar var. Google Chrome'u bile yeni bilgisayarımı çok zor indirip kurdum. Çok ilginç bir durum. Zyxel VMG3625-T20A modem kullanıyorum. Ayarları doğruymuş ama ne yapabilirim. Sürekli mobil veriden güncelleme yapmak haliyle maliyetli oluyor. Ne yapabilirim?
Benq T221WA Monitörün tuş takımı çalışmıyor, ne yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar
Elimde Benq T221WA monitör var. Monitör açılıyor ve çalışıyor ancak monitörün tuş takımı yok. OSD menüsüne, ekran ayarlarına giremiyorum. Tuş takımının kartını sökmüşler. Ekranı nasıl ayarlayabilirim, windows ayarları dışında başka alternatif bulunuyor mu? Farklı marka veya model tuş takımı taksam cihaz çalışır mı?
Şimdiden teşekkürler
|
Win 7 tak kullan aygıt hatası
|
HP Laserjet M1120 MFP serisi kurulum hatası
|
asus f3sc dizüstü donup kalıyor yardım
|
2006 ford fiesta 1.4 comfort lpg tavsiyesiniz nedir?
|
neden böyle yapar acab
|
bilgisayarım başlamıyor
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.291 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware