PS5 İLE BİRLİKTE ALINABİLECEK TELEVİZYON TAVSİYESİ
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum.
Yurt dışından PS5 hediye geldi ancak evde uzun zamandır niyetlendiğim 4K televizyonumuz yok malesef. Şimdi PS5'i daha rahat kullanabileceğim, aynı zamanda onun haricinde günlük kullanımda da işimize yarayacak bir 4K televizyon almak istiyorum. Ancak hangi marka/model olabilir emin değilim. Ağırlıklı olarak Samsung düşünüyorum açıkçası. Biraz göz gezdirirken 8K'ları da çıkmış bu meretlerin, 4K'ya o kadar para verirken bari az daha verip 8K'sını mı alsak? Evet karşılayacak yayın yok o kaliteyi ama uzun vadeli yatırım olmuş olur malum. Ölçü olarak 55-65inch düşünüyorum, odaya en uygun o ölçüler. (Şu an kullandığımız 65inch samsung marka)
Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum, özellikle PS5 kullanıcılarından dönüş alabilirsem çok sevinirim. Tekrar sağlıklı günler herkese.
FARKLI UZANTILI MAİL ADRESİ OUTLOOK MAİL ALMAMA SORUNU
Merhaba arkadaşlar, 12-13 sene önce kullanmış olduğum onur@the.sh uzantılı mail adresimi outlook'ta tekrar kurmayı başardım. Mail atabiliyorum ve karşıya aynı uzantı ile ulaşıyor. Ancak bu hesapla kayıt olduğum bir web sitesinden onay maili almam gerekiyor ve malesef gelen mailler ulaşmıyor, DNS hatası veriyor gönderen kişiye. Maili aldığım firma sanırım çoktan cortlamış ancak anlamadığım öyleyse nasıl hala mail atabiliyorum? Mail atabiliyorsam almam da gerekmez mi mantıken? İletmeyi denedim ayarlardan, iletme kısmına girince outlook'ta "bu ayarlar yüklenemiyor, lütfen daha sonra tekrar deneyin" uyarısı alıyorum. Bu sorunumu çözmeme yardımcı olabilecek kimseler var mı acaba?
Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 436 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun