Şimdi Ara

PS5 İLE BİRLİKTE ALINABİLECEK TELEVİZYON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese sağlıklı günler diliyorum.

Yurt dışından PS5 hediye geldi ancak evde uzun zamandır niyetlendiğim 4K televizyonumuz yok malesef. Şimdi PS5'i daha rahat kullanabileceğim, aynı zamanda onun haricinde günlük kullanımda da işimize yarayacak bir 4K televizyon almak istiyorum. Ancak hangi marka/model olabilir emin değilim. Ağırlıklı olarak Samsung düşünüyorum açıkçası. Biraz göz gezdirirken 8K'ları da çıkmış bu meretlerin, 4K'ya o kadar para verirken bari az daha verip 8K'sını mı alsak? Evet karşılayacak yayın yok o kaliteyi ama uzun vadeli yatırım olmuş olur malum. Ölçü olarak 55-65inch düşünüyorum, odaya en uygun o ölçüler. (Şu an kullandığımız 65inch samsung marka)

Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum, özellikle PS5 kullanıcılarından dönüş alabilirsem çok sevinirim. Tekrar sağlıklı günler herkese.

• 4K tvler nasıl ilk çıktığında insanları heveslendirdiler satıcılar müşterileri gaza getirdi sonra insanlar yıllarca 4k yayın bekledi gelmedi. Hatta 2017 2019 model birçok markada 4k tvlerde bir sürü şikayet çöpe atan v.s insan görebilirsin. Bu yüzden hiç acele etmenize gerek yok 8k alcam diye. Zaten şuan OLED tv ler geleceği temsil ediyor onlarda bile bir sürü sorun çıktı ve çok pahalı. 2.1 hdmi destekli normal bir tv işinizi görecektir. 60 hz bile 4k da güzel görüntü verir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.